Herkese merhaba öncelikle birgün doğum yaparsam buraya yazip kimse umudunu kaybetmesin diye hep dua ederdim sonunnda doğurdum 3 aylık olmak üzere oğlum evliliğimin 1. Senesinde çocuk istedik hemen oldu şükür ama 9 haftalikken kalbi durdu sonrası benim hiç çocuğum olmayacak piskolojisine girdim ama yılmadım araştırdım ve bende kan pıhtılaşması çıktı esimde kromozn bozuklugu doktorlar sakat özürlü vs herşeyi dediler olmuycak dedim eşim sağlıklı bebeğimde sağlıklı olacak dedim hep içimden kürtajdan iki ay sonra korunmayi bıraktım üçüncü ay yine hamileydim çok şükür ama çok zordu önce piskoloji hep kaybedicen diye hiç baglanmadim tek bir kiyafet bile almadım her kontrole yüreğim ağzımda girdim kalbi durmuş lafini duyacagim diye neyse hamile kalınca direk iğneye başladık ama benim bebek 8.haftaya kadar görünmedi artı progeston 14 tü dedik kaybedicez düşük progeston olsa bile tutunmaz ,tutundu çok şükür sonra 12.haftamda ecoprine başladık detayli ulturasyonda su sınırda çıktı ben hep havuç yedim şükür bisey olmadi sonra 20.haftada yüksek tansiyon protein kaçağı ne varsa çıktı doguma kadar bunlarla savaştım 15/10 lari gördum protein kacak 2000 leri gördüm doktorun bitanesi bununda kalbi durur çok umitlenme dedi 😭gelmisim o haftalara nasıl üzüldüm ölecek diye bekledim inanirmisiniz 3 defa yüksek tansiyondan hastanede yattım sonra bebek tersti doktor 37 de alalım dedi hastaneye yatisim yapıldı ve bebek dönmeye baslamis normal deneyelim dedi bu sefer son dakka iki gün sanci çektim ama olmadı acilmadim bebeğe bişey olur diye tekrar sezeryan a alındım belden uyuşturdular ama ben uyusmadim anesteziyi az vermişler sonra komple bayiltilar uyandığımda bebegimi yeni doğan ünitesine götürmüşler yüksek anesteziden oksijensiz kalmış doğunca kalp atışı yavaşlamış 9 gün hastnede kaldı şükür şuan gayet iyiyiz sezeryan zordu benim için ayağa kalkmak ayri zordu artı kiloluydum 100 kilo ile doguma girdim ama çok şükür hepsi geçti yani demek istediğim rabbim nasip edecekse her türlü oluyor umudunuzu hiç kaybetmeyin gelecegi vakti zamani bellidir benimki umut postu olsun###