FatmaAkdemirErdoan SevcanahinBingl ha bak bu kadar dayanırım işte 16.haftada netleşsinde tek 6,5 aya kadar göstermeyen minnoşlar varmış ya 😏
FatmaAkdemirErdoan Aslihan maşallah ay nasıl dayandınız ya instagramda falan sayfalara bakıyorum içim gidiyo benim hepsi çok güzel 🙈
FatmaAkdemirErdoan Denizim amin inşallah aynen bunlar işin tatlı telaşları rabbim sağlıkla kucağımıxa almamızı nasip etsin inşallah 🙏😂😂
Nuranaliayaz1 FatmaAkdemirErdoan benimde 2 li taramada doktor %80kiz dedi haftaya birdaha gel dedi 13 haftada %100 kız dedi 16 haftalıkken yine kız dedi Izmire ailemin yanına geldim burda doktora gittim 18 haftalık burdaki doktorda kız dedi hep kız yeni bi degisiklik olmadı şükür 😍
FatmaAkdemirErdoan Nuranaliayaz1 oy rabbim bağışlasın minnoşunu inşallah sağlıkla al kucağına canım pembiş pembiş minişleri aldınmı 😂😂
Aslihan deletedmom99 evet özel muayene ye gidiyorum doktorum çok emin şekilde kız dmisti erkek derken kendisi ayrı bir şoka girmişti kadın 😃
deletedmom99 Aslihan aa benmde hep icimde bu suphe var canmm als veris yapmak icin beklyrm doktorum kz dedi ama burda degsn gordukce korkyrm bakalm en iyisi ilerki haftalri beklemek😀
Sisi FatmaAkdemirErdoan bana olmadi ama abimlere. Erkek isim bulun dediler 5. Ayda dtaylida kiz oldugu kesinlesti. Gorumcem de kiz diye bekledi onunda ayni sekilde sonradan erkek oldu. Yani detayliyi bekle. Bana da kiz dediler kesin ben de aldim bir iki birsey ama detayliyi bekliyorum tam alisveris icin
zlemYaarEkim İkili test yaptirdim bu hafta banada %99 kiz dediler bilemedim bende bekliyorum alisveris yapmiyorum bir oglum var buda kiz olursa dunyalar benim allah seninde gonlune gore versin insallahh
Estur Esracim hiç belli olmaz canım benim arkadaşım bugün yarın doğuracak hala daha belli olmamış inanamıyorum resmen 😄
minnosveannesi Kizlar ben 13. Haftadayim bi doktor kiz gibi dedi baska bi doktor erkek bu eminim dedi ben neye inanayim simdi kendinden emin bir perinatolog bi de yaa ama kiz diyen doktor da cok iyi bi doktor ozelde o. Perinatolog devlette
FatmaAkdemirErdoan minnosveannesi ay bu şüphe bende doğana kadar olacak sanırım aldığım hiçbişeyide gönülrahatlığıyla alamıcam