Merhaba kızlar 3 gün önce 39+3 haftalık doğum yapdım ama çok korkunc herşey az kala bebeğimi kayb ediyordum kendimde öle bilirdim doktorum bana oyun kurdu normal doğum bekleniyordu herşey güzel gidiyordu son kontrollar için doktora gitttim doğum için farklı yere gitmek zorunda kaldım onceden tahliler icin gelmisdim iki kere son gelisimde bana ilaç yazdi şam vajinaya koymak için 39+2 kadar doğuma sanki var gibi hicbirseyim yokdu agrim felan 24 aksami gece kalkdim aklima doktorun yazdigi haplar geldi onlari kullanib uyayim dedim vajinama yerlesdirdim şamı bi kac dak cekmedi suyum akmaya basladi dayanamadim aradim doktoru hastaneye gittim gece saat 3 bucuk orda çati muayinesi falan yaptilar 4 sm acilis var soylediler hemen dogumhaneye kaldirildim doktorum gelene kadar beni cihazlara bagladilar sancim felan yokdu ama suyum gidiyordu bebgin kalbini dinledik hep dusyordu suyum bitttigi icin oksigen falann alamiyordum doktor geldi bakdi nasil oluyor hersey normaldi normal dogum.bekliyoduk canakda normal dogum icin ama bebek dogrursan olur dediler vakit dar ve benim sancim yok normal dogum icin geldik doktor hemen acil amelyat kaldirdi belden anestezile sezaryan olundum bebegin boynuna kordon dolanmisdi boguyordu o yuzden nefes alamiyormus bebek bin sukr bebegime kavusdum ama hersey normalken bir haftada nasil dolandi anlamiyorum bide doktorun ilacimi yapdi dusunorum diyolarki o erkene almis dogusu o yuzden su gitmi sanci gelmemis yoksa sanci olsaydi dolanma varken bile dogum yapa bilirmisim Kizlar darisi size bebeginizi kucaginiza sag salim almak kismet olsun ama basindan boyle olay gecenler varmi ???