Minnos-anne Ben bugün aldım suyun içine attım Meryem suresi İnşirah süresini okundu 25 30 dakika beklettim sonra pecetenin üzerine koydum o suyu 1bardak içtim işe yarayanlari sonucu dinlemek istiyorum 40+2 deyim salı günü suni sancı vericekler o güne kadar qbardak şekilde içicem
Aygul01 Minnos-anne açılman olduğunda koymalisin ki rahminde açılsın. Amaçta o zaten simdi koymanin bi anlami yok. Bide Doğumdan sonrada tekrar çıkartmalısın rahminde kapansin diye. Ama coguda suyunu içiyor şifa olsun diye onuda yapabilirsin sne bilirsin yanj
MinnakLiva Suyunu içmeye başladım 1 haftadır, 4ncü bardağımı içtim canım, rahimin hızlı toparlamasında faydası olacaktır inşallah
aysegzr_aslan Aygul01 canım sancı oldugunda koysak dogumdan sonra mı cıkarıyoruz bide suyuna okunsa önceden olur mu
Aygul01 aysegzr_aslan evett olurr yanı benim çevrem hep oyle yaptı. Onceden de okuyabilirsin cunku o an fırsatın Olmayabilir. Aynen doğumdan sonra çocuk çıktıktan sonrs çıkartıyorsun ot kapandıkça rahminde kapansın diye insaAllah. O yüzden ya yanında götür hastaneye sen çıkart. evde bırakacaksanda haber verip çıkartabilecek biri olsun hayirli doğumlar canım.