Filizvardar Kızlar beş haftalığım doktorum keseyi gördü fakat bebeği göremedi haftaya gel atışlarını duyalım dedi sizce gözükmemesi normal mii ??
Ahsend49 Filizvardar 7+2 de görüp kalbini dinledik acele edip strese sokmayın kendinizi sakın 🥰♥️ Sağlıcakla gözükür büyür ve gelir inşallah 🙈♥️🌸
Esoo0698 Filizvardar Çok normal canım ben 7+2dim hastaneye gittiğimde kese var bebek yoktu haftaya gel dedi gittim 8+3tüm kesede var bebekte kalp atışıda var annesi hatta kocaman olmuş dedi 😍❤️ Gönlünü ferah tut yapman gereken tek şey dua inşallah sağlıkla kucağına alırsın ❤️🌸
aselelif06 Evet canım normal ben 6 haftalık gittim bana da haftaya gel dedi. 7 ile 8 de duyulması normal. İlk haftalarda olur böyle için rahat olsun
Cramel Benim de 5 haftalık geçen pazartesi test yaptırdım beta hcg 178 çıktı ama bundan önce bir düşük yaptığım için yarın tekrardan test yapılacak kalp atışı için 7. Haftadan sonra gidersin dedi ebe bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum bende
Filizvardar Cramel anladım inşallah güzel sonuçlar alırsın benim beta 1683 çıktı doktorum perşembe günü gel bayramdan önce duyarız kalp atışlarını dedi