mervessfuat Kızlar merhaba Sürekli kusmaktan göğüs aramla boğazımda aşırı bir yanma oluştu , ne yapsam geçmiyor daha önce böyle bişey yaşayan var mı lütfen yardım😢
seymen mervessfuat Var canım malesef o yanma hissi zamanla kayboluyodu 😔 Zor günler Allah yardımcın olsun. 🙏🏻
sche mervessfuat çok doğal canım ben günde 3 kez kustugum oluyordu haliyle tahriş oluyor maalesef 🙁 natur mu neydi bi marka var ya zencefilli şeker bilirsin. ben ondan emiyordum pastil gibi rahatlatıyor. geçmiş olsun
Perimm mervessfuat canım içebiliyorsan bol su iç yanmayı engelliyor ben öyleydim çok şükür geride kaldı o günler Allahım sanada yardım Etsin gerçekten çok zor🙏
eymenelif mervessfuat evet cok yagli ve asitli seyleri cok yediginde olur canim birde az su icince rahat bir kusma yapamadiginda bende o yuzden oluyordu yagli sehlerden uzak durdum birde cok su ictim suanda aciyosada cok su icerek bos ekmek yiyerek atlatabilirsin gecer m. etme
zlemErdemzelik Çok cektim bende ilk aylarda üzülerek söylüyorum ki dişlerini mahvetti mide asidi bulantı geçti dış ağrısı başladı 😔 doktoruna şöyle mide koruyucu surup var rennie duo diye o biraz yanmayi hafifletiyor