Deletedmom79 Merhaba, şuan 6+3 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim bir haftadır kanamam var 2 kez çok şekilde diğerlerinde az az lekenme tarzında geldi progestan kullanıyorum sadece tecrübesi olan veya bilgisi yardımcı olabilir mi lütfen
Meriwa Deletedmom79 tebrikler cnm öncelikle ilaçlarını kullan doktorunla da irtibat halinde ol ilişkiye girme bu dönemde bide stres yapma uzan sürekli inşallah bişey olmaz cnm
Hilalyusuf Deletedmom79 cnm aynı durumu bende yaşadım ama bende sadece 2 nokta kırmızı leke yani kan geldi o zmnlar 11 haftalık hamileydim alttan baktılar içerden kanama yada düşük riski gözükmüyordu progestan verdiler pnu alttan yapmam gerekiyormuş agızdan içince baş dönmesi falan yapıyormuş ben ağızdan içtim ilk zamanlar yan etkisini görmedim sonradan gördüm başım döndü sürekli kustum çok şükür 17 haftalık olduk ve çok daha iyiyim korkma yani tedbirini al bişey olmaz
Deletedmom79 Hilalyusuf bende ağzından alıyorum 1 haftadır ve gerçekten baş dönmesi yapıyor tansiyonum falan süreli 8/5 çıkıyor teşekkür ederim bu arada
Hilalyusuf Deletedmom79 işte ağızdan içmemek gerekiyormuş alttan yap ben riskli buldum hep bana çevremdekiler alttan yap dediler yapmadım agızdan içtim sonra doktorum da alttan yap dedi o zamanda ztn ilacım bitmişti gerek kalmadı
Deletedmom79 Hilalyusuf tamam teşekkür ederim O şekilde yaparım ozaman bugün doktor kontrolümde var bi sıkıntı yoktur inşallah
Almen Öncelikle geçmiş olsun cnn yatak istirahati yap ayaklarını yukarı kaldırarak progestan ilacın devam edebilirsin ilişki olmaması iyi bu haftalarda biz 16 hastalığın hala ilişkimiz yok ve en önemlisi bol bol suh
Deletedmom79 Almen teşekkür ederim . Öğrendiğim sen beri zaten ilişkiyi kesmiştim ki allahtan önceden öğrendim ben adet gecikmesi falan olmadan şans eseri. Yatıyorum sürekli bakalım inşallah bir şey olmaz
Deletedmom79 Hilalyusuf yerleşme kanaması dedi doktor birde iğne yaptı ne olur ne olmaz diye ultrasonda bir sıkıntı yok dedi çok şükür