-ecekaplan1 Sabah 8de yatışım var sezeryan doğumum olacak . Hepinizden dua istiyorum. Merak ediyorum nasıl geçicek korkuyorum bi yandan . Kiminin duasi kiminin bedduası demişler . Söz bende sizlere edicem bol bol 🤣❤🙏🏼
elkakimmon -ecekaplan1 😂😂 canım kafanı dağıt komik şeyler izle, moralin yüksek olsun Allah yardımcın olacak inşallah kolaylikla ve sağlıkla kavuşacak burada hikayeni yazacaksın. Rabbim korusun ♥️
Sifa0033 -ecekaplan1 çok kolay doğumun olsun inşaallah. Ne ara oldu bitti anlama bile😀 Allahım evladına sana sağlık versin sağlıkla al kucağına canım. Şimdiden hayırlı olsun
pelinsss -ecekaplan1 hayırlı doğumların olsun inşallah, ben ilk doğumumda defalarca gece uyanmıştım. Allahım sabah olmuyor niye diye 😀 çok tatlı bir heyecan
Gokalpozge1 -ecekaplan1 ayy çok duygulandım sanki kendim doğum yapıcam 🙏 Rabbim acısız sızısız bir doğum olmayı nasip etsin inşallah ikinizde çabucak toparlanırsınız bana da dua eder misin 5 haftalık hamileyim bebeğim sağlıklı olsun ❤️ 😍
-ecekaplan1 Gokalpozge1 Çok şükür kucağıma aldım rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnşallah sağlıcakla alırsın sende❤
Ayseaysegok -ecekaplan1 saglıkca kucagnza almak nasıp olsun❤️❤️yawrurunuzu bana da dua edermısniz 2 kez kaybettım bebegmi ve bütün ewlad hasreti cekenlere 😔👐