Nazcem43 Kızlar 14 Temmuz çatlatma iğnesi oldum 15 Temmuz akşam 10 da aşılama oldum. Bugün çatlamanın 13. Günü ve erken gebelik pozitif çıkınca kan verdim beta 22,99 çıktı acilde yok diyemem ama var da diyemem dedi sizce ????
Zlmdemir Nazcem43 2 gün sonra yapın inşallah artarsa var denektir.kiii şuan da var bence 0-5 arası negatif ve gayet yüksek bir rakam.inşallah rabbim evladınızı kucağınıza almayıda nasip eder.
Kuzucuklarim Nazcem43 asilamanin 12 gunu degerim 2 cikti 13 gunu 34 cikti ve kizim 23 aylik.Ins sizinde bebeginiz tutunuyorduk.Hayirli haberler alin ins
Yarennasal Kuzucuklarim merhaba aşılama yaptırdım bende 12. Günün gecesi 0.538 çıktı değerim normalde 7 mart yani yarın regl günüm ama pcos olduğu için düzensiz de olabilirim yükselme olmuş olabilir mi ? Eğer olursa gerçekten mucize
Deleted5544 aşılamanın 13. günü 27 cıktı kızım 1 aylık suan iğne o kadar yükseltmez ayrıca 10 günden fazlada etki göstermiyo zaten hayırlısıyla hamilesiniz insallah ☺️
Deleted5544 Nazcem43 bu kadar erken vermenizin bi faydası yok aslında ama en azından yükselme var tam 48 saat sonra vermelisiniz en sağlıklı sonuc o oluyor
hamido Kubra001111 bende milroçipli aşılama yaptırdım dün inenin 10. Günü aşılamanın 7. Günüydü test yaptım silik pozitif çıkınca gidip kan vermiştim değerim 7.75 çıktı yarın tekrar vereceğim inşallah yükselir 🥹
Kubra001111 Yarennasal mikro cipte başarı oranı yüksek eğer düşünürsen canm olmazsa ilerleyen zamanda bende düşünüyorum
Kubra001111 hamido kaçıncı günde test verilmesi gerekiyor bu aşılamada inşallah yükselir kaç yumurta gelişmişti