Mihrimah41 Zezeyim ben soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok memnunum hiç çatlak filan olmadı. Ama tabi genetik de çok önemli bu konuda. Kimi ne yapsa çatlıyo kimi hiç bşy sürmese de çatlamıyo…
isimsizbebek Zezeyim ben lierac ve bebek yağı kullandım hamileliğimde. catlagim olmadi ama bence genetik biraz. Kullanıp çatlayan da var
Kulker Zezeyim 4. Aydan itibaren hem lierac hem çeşitli yağlar kullandım canım. 30. Haftada bi çatlamaya başladım bebek de iri olduğu için çok çatladım. Önlemini al ama kafana da takma. Yapı meselesi çatlayacak varda catliyorsun. O kadar şey sürüyorum ama engel olamadı.
cdirge Zezeyim mustela’dan çok memnunum. 38.haftaya girdik, düzensiz kullandığım halde çok şükür çatlağım olmadı.
Rinesmi Lierac cok tavsiye ediliyor. Bende yeni kullanmaya basladim,su an gayet memnunum,hemen kurumasi da cok iyi😊
irem2704 Aynen çatlıcağın varsa çatlıyosun ben liearic kullandım vazelin kullandım şuan 33 haftalığım çatlağım var baya😥
Cookie_ 7.ayımdayım. 4. Aydan itibaren “Lierac” kullanıyorum çok memnunum. Şimdilik herhangi bir çatlağım olmadı 🙏🏻