Ayca6868 Kızlar şeker yüklemesi kaç saat sürüyor ac karnına gidicem kaç saat sonra yemek yerim açlığa dayanamıyorum :(
Busradonmezus Ayca6868 aç karnına kan alıyorlar sonra glikoz içiyorsunuz bir daha kan alıyorlar 1 saat sonra bir daha.
RabiaMG Ayca6868 50 gr yukleme olursa bir ac bide icecekten 1 saat sonra veriliyor. Sonucta ogle sonra cikiyor ama 75 gr icecekten sonra 1. Ve 2. Saat kan aliniyor sanirim.
Sezensu Ayca6868 Gidebildiğin en erken saatte git ben geç kaldım 11 de girmiştim öğlen 2 ye kadar aç kaldım. 50 gr isterse toplamda 1 saat 75 gr isterse 2 saat 100 gr isterse 3 saat sürüyor. Sonucu benim hastanemde 2 saatte çıktı değişkenlik gösterebilir.
OrkideAksan Ayca6868 50lik yükleme yapıldı bana da 10 dk içinde dediler bana sonra da içtiktikten 15 dk sonra kan aldılar toplamda max yarım saat içinde hepsi hallolmuştu.Bende açlığa dayanamıyorum ama baya bir süre canım nirşey yemek istemedi 🤗🤗
Ayca6868 Sezensu ya canım benim tokluk şekerim bile 60 65 çıkıyor yapılır mı sizce bana zaten çok dusuk
Sezensu Ayca6868 Yapılır diye düşünüyorum ama gene en doğrusuna doktorun karar verir senden istese de 50 gram istermiş gibi geldi 🙏🏻