Erolbsr Merhaba kızlar 36 haftalık oldum ama hic sancım yok normal mi, birde salı günü alttan muayeneye gideceğim ama cevremde herkes acıdığını söylüyor korkmaya başladım 😒
Esma1290 Erolbsr kendini kasma hiç derin derin nefes al ver inan anliak birşey 20 sn sürüyor sadece hiç korkma 🤗
Tortilla Erolbsr gecen gün oldm jel sürünce hıc acımıyor canm korkma kasma kendını iki prmagını sokuyor tek tek olarak. Sonra açıyor parmakları bıraz. Okdr 10 sanıye surmuyor. Kanama vs olmadı bende. Gitmeden once ılıskıye gir hıc hıssetmezsn
SeHer1909 3 gün önce oldum ne acı ne ağrı hiçç bişe yok normal muayene gibi geçti ki mantar olmuşum feci halde ona rağmen acı kesinlikle olmadı . Alttan muayene kabul edelim ki sevimsiz bir şey o yüzden kasılıyoruz ama hiççç korkulacak bir şey değil 😇
Erolbsr Tortilla ya teşekkür ederim ama doktorum bana 1 ay önce yasakladı ilişkiyi hic Bi sorun olmadığı halde
1Meftun hiçde öyle abartıldığı gibi değil ve dedikler gibi 20 sn ya sürüyor ya sürmüyor. Hiç korkma kasma kendini 20 sn dişini sık. ben doğumdan çok korkuyordum zaten o çatı muayenesindende öyle ama içim çok rahatladı umarım doğumlarımızda kolay olur
Alpaslan44 Erolbsr benim ilk çocuğumda çok ağrım olmuşdu her seferinde ağrıyordu bağırıyordum bu ikinci nedense bunda hiç bir şey hissetmedim ve ilk çocuğumda eve geldiğimde kanaman oluyordu bunda olmadı da öyle bir şey sadece parmağını koyuyor hiç bir şey hissetmiyorsunuz hem ebem yaptı hem doktorum her kezin acı eşiği farklı acıyıda yaşadım acımadığınıda gördüm şimdi düşünüyorum ilk oğlumda ebeler bilerek mi zorluyorlar
Erolbsr Alpaslan44 sanırım doktordan doktora da degişiyor, benmde ilk bilmediğim İcin degişik Bi korku var
Alpaslan44 Erolbsr gerçekden bi acı yok benim ilk çocukda ağrı oldu ama nedenini bilemiyorum günüm geçmişdi sanki zorluyorlar gibi bunda hiç bir şey hissetmiyorsun bile iki parmakla yapılıyor çok basit