Mervekaraman Kızlar merhaba , hamileliğinde alerjik riniti olanlar var mıydı , boğazım feci şekilde doldu tıkandım doktorum hiç bir ilaç vermiyor 🙄
zuzus Mervekaraman olmaz mıı benim bütün bahar mevsimim alerji ile geçti 🥺 Hapşırma krizlerim çok sert olduğu için doktorum deloday 5mg alerji ilacı içmemi söyledi günde 1 kez geceleri içiyordum ve gün içinde burnumu sık sık deniz suyu spreyi ile temizliyordum çok rahatlattı o evrede bence hapşırma çok rahatsız ediyorsa ilaç kullanın karın kaslarınız boş yere hırpalanmasın
Smyrpd Mervekaraman ben de perişanım valla sürekli burun akıntısı sürekli geniz akıntısı 🤦🏼♀️ İlaç kullanmayı istemiyorum denize filan girdim iyi geldi gibi biraz ama 🤷🏼♀️
Doruk-fatma Evet ilaç vermiyorlar canım ben şubatta bir atak geçirdim üşüttüm hemde alerjim nüksetmişti çok zor geçti hep istirahat ve tavuk suyuna çorbayla toparlamıştım ama öksürüğüm hiç geçmiyordu en sonunda göğüs bölümüne gittim bana ventolin fıs fıs verdi inanır mısın ertesi güne ne öksürüğüm kaldı ne bişey çok rahatladım burun tıkanıklığı içinde okyanus suyu kullanıyorum birde hep 2 yastık kullanıyorum hamile kaldığımdan beri şükür geniz akıntım fazla olmuyor inşallah sende bir çözüm bulup rahatlarsın 🙏