edaelifokmn Selam kızlar, prilam ilaç kullananlar faydasını gördüler mi? Sizce bebişe bir zararı varmıdır? Günde kaç tane hangi saatlerde içiyordunuz ve yan etki oluşturdu mu?
Mervemelih edaelifokmn hiçbir zararı yok canım hamilelere verilen ilaç zaten şahsen beni ayakta tutan tek ilaç . Gece yatmadan 1 sabahta aç karna 1 içiyorum .
Miniik edaelifokmn zararı var mıdır yok mudur tartışılır sonuç olarak ilaç ama hamilelere verilen bir ilaç
Elmaveannesi edaelifokmn ben ilk aydan beri kullandim gece yatmadan once 2 tane olarak mide bulantimi kesti ama suan 5. Ayima girdim artik birakayim dedim bende baş ağrısı yaptı bırakınca midem bulanmiyor artik o yuzden icmek istemiyorum ama dedigim gibi baş agrım cok oluyor :(
Mervemelih Sadece uyku yapıyo o kadar tabi o bünyeden bünyeye değişiyo olabilir başkada bi yan etki görmedim ben
Damlaibo 5 ay boyunca beni ayakta tutan tek ilaç diyebilirim hiç bi zararını da görmedim bulantım azaldıkça günde 1 taneye düşürdüm daha sonra 2 günde 1 e düşürdüm sonra komple bıraktım ama gündüz içersen uyku yapar gece yatmadan iç canım :)
Elmaveannesi Damlaibo ben direk kestim acaba bende o yüzden baş agrisi mi yapti ki biraktim birakali hergun basim ağrıyor
Melodixxx Elmaveannesi bence baş ağrınızın sebebi yetersz uyku o ilacı alınca uyku yapıor mışıl mışıl uyuyor insn bırakınca yeterli uyku alamadığınz için yapmıştır bence
Damlaibo Elmaveannesi olabilir kuzum bünye alışıyo çünkü o ilaca bi süre sonra birden bırakınca yan etki yapmış olabilir
edaelifokmn Mide bulantınızı tamamen kesiyor mu yoksa hafifletiyormu? Benim kesmedi hafifletti hala bulanıyor
Kader13 edaelifokmn bende azcık baş dönmesi ve uyku yaptıgı için ben gece yatmadan önce kullanıyodum yada sabah erken kalkıp içip bıdeha yatıyodum
BebekK edaelifokmn 32. Haftayı tirmek üzereyim hâlâ kullanıyorum içmezsem bulantı kusmam durmuyo geceleri 2 tane içiyorum hiç bi zararının olmadığını söylüyo doktorlar
DidemTanem Bende 5. Haftadan bu yana kullanıyorum, uyku haricinde başka bir etkisini yaşamadım. Sabaha karsı 4-5 gibi içiyorum, yoksa su bile içemiyorum