Dogansinem57 Annler 25 ci haftamda deytaliya girdim dr 5 dk bakti fotosunu bile vermedi renkli udroson istiyorum bebegimi merk ediyorum şuan 27 hafta oldum tekrar renkliue girsem olurmu cok merk ediyorum🤔😒``
Hazalperi Dogansinem57 5 dakika ney ya ne biçim doktor bunlar hayret yani benim doktor 45 dakika baktı ayak parmaklarına kadar gördük yani güzel bi resim yakalamak için uğraştı resmen vesikalık çekti insanlar heyecanlı bebeğimiz olacak diye içine ediyor böyleleri
kedilervekaranfil Dogansinem57 Devlet hastanesinde mi yapıldı. Bazı devleti hastaneleri görüntü vermiyor
bburcu Dogansinem57 kendi doktorunuz renkli bakmadı mı hiç. CD falan vermesi lazım onun içine atıyorlar resimleri🤔
Tugce1803 Dogansinem57 bizim doktorumuz zaten muayenesinde siyah beyazdan sonra renkli bakıyordu. Sizin öyle yapmıyor mu?
Bktbll Dogansinem57 ben devlette girdim önce 10 dk sürdü nerdeyse sonra gittim radyoloji uzmanına detaylıca baktı yarım saat cd verdi resimleri verdi canım
Merve1192 Bktbll memnun kaldınız mı acaba doktorum beni radyoloji uzmanina yönlendirdi ancak asıl peritanoloji uzmanı bakıyormuş diye kafam karisik
Bktbll tubik_ devlette yaptırdıgım ankara şehir hastanesi radyoloji uzmanıda ankara çukurambarda ali ipek
Bktbll Dogansinem57 öyle canım devlet hastanesi benim içime sinmedi işte özel radyoloji uzmanına gittim yarım saat baktı
Dogansinem57 Deletedmom306 rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin kuzum 7 . Ayima girecem girsem olurmu diye merak ettim