• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Şeker yüklemesi yaptırmak şart mi lütfen biri yardımcı olabilir mi

Bugun kontrolüm vardı ultrasonda bebeğim ters duruyodu kafası aşağıya bakıyodu doktor okadar oynattı ama dönmedi ters durmadı bi sıkıntı yaratırmı 16 haftalık

Yelizmsl merhaba ben 8+5 aylık hamileyi ilk kontrolda doktor bana ilişkiye dair bişey demedi bebek sağlıklı demişti acaba ondan mı bilmiyorum ilişki genel olarak şu şu aylar olmaz falan diyebiliyormusunuz

MinnieMouse ah ne güzel 🙏 inşallah benim kizima sizin kiziniz gibi saglikli olur Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin 😘

Anne18 biraz daha beklersen daha iyi olur cnm iki gün sonra tekrar test yap 1500 den önce kese gorunmuyor

İlk doğumum 38+6 haftalık hiç çatı muayenesi olmadım doktora da sık gidemiyorum bir tehlikesi varmı acaba?

Yelizmsl merhaba ben 32 haftalık hamileyim hem gebelik şekerim var hem de geçen hafta kolestaz teşhisi konuldu bir haftadır ursactive kullanıyorum ama kaşıntılarım geçmiyor özellikle geceleri ellerim ve ayaklarımda şiddetli miktarsa kaşıntı oluyor uyumuyorum geceleri. Ne yapabilirim bu kaşıntılar için. İlacın etki etme süresi bir haftadan daha mı uzun sürer

Yelizmsl normal doğum dikişsiz kesisiz olabilir mi yada dikiş olursa anestezi uygulanıpta mı dikiliyor acı nasıl oluyo

Gamigami

Duru999 sağlıkla kucağınıza alın inşallah teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Yelizmsl yeni doğum yaptım gelişim geriliği vardı bebeğimi yarın alcam 2 kg oldu
      süt yaraması İçin ne yapmalıyım

Yelizmsl sezeryan sonrası kan sulandırıcı iğne vermişler bi kutu bunları hepsini kullanmalımıyım

Plesanta yaşlanmasının sebepleri ve zararları nelerdir

Yelizmsl 43 günlük hamileyim adet sancıları var neden acaba sancı ve ağrı başladığı zaman da sıcak terler basıyor neden acaba

Merhabalar ben 36+2 günlük hamileyim yürüdüğüm zaman bide afedersiniz idrarım olduğu zmn bebeğim ortada toplanıp aşağıya baskı yapıyor biraz da canımı acıtıyor doğum yaklaştığı için mi böyle okuyor yada neden oluyor acaba

Merhaba ben 7 haftalık hamileyim geçen tahlil yaptım daha doktora gostermemism ama TSH 0,08 çıktı düşük çıktı ve APTT Biraz düşük çıktı bir sorun oluşurmu sizce ileriki zamanlarda bir fikriniz var mı

Yelizmsl rahimde bebeği besleyen damar yada damarlar neden tıkanır ve tedavısı var mı ? Yada bu diğer gebeliklerde de olur mu kalıtsal bi sebeb mi