• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl merhaba, gittim doktora, sancım çok çıktı, bebeğim ters duruyormuş doğum kanalına girmiş, 2 hafta daha sabrederse çok şükür dedi doktor, bir sağlık sorunu olmadığı için beklemekte sakınca görmedi.. 2 hafta sonra çok zorlarsa sezeryan doğum, zorlamazsa doğumu geciktirici iğne olacağım şimdilik bol su içip evde dinlenecekmişim

Yelizmsl ben 28 haftalık ikiz hamileyim doğumda ve sonrasında hatta şuanda nelere dikkat etmem lazım

Yelizmsl Merhaba 3,5 yıllık evliyim hala cinsel ilişkide ağrı hissediyorum, bu durum normal doğum yapıp yapmama durumumu etkiler mi?

Yelizmsl 7 haftalığız bulantılarım ve iştahsızlığım var benim iştahsızlığımın bebeğime bir zararı olur mu ?🙏🙏

Yelizmsl merhaba . Bende 22 haftalık hamileyim bazen vajinamda ağrı oluyor normal midir acaba ? Bugün ayakta çok kaldım onean olabilir mi

Yelizmsl Merhaba hemşire hanim, Şuan 1 günüm kaldi doğuma. ama bu bizim ve doktorumuzun hesaplamalarina göre. normal dogum bekledigimiz icin uzayabileceğinide biliyoruz. dünden beri sağ kalcama ve belime dehset ağrı giriyor. yürüyemiyorum bile. karnimda bi agri yok. bel ve sırt olarak yaşıyorum. bu arada erkek bebege hamileyim. erkek kalcaya vurur da diyolar.. sizce bu doğum sanci başlangıcı mi? ilk bebegim olduğundan bilmiyorum. sanci böyle bir şey mi?

Yelizmsl sabah saglik ocagina gittim tansiyonum 13.8 miss ebe tansiyonun sinirda dedi napmam.lazim

Yelizmsl merhaba beta hcg 220 cıktı değerim iyimidir perşembe kadın doğuma gıdıcem kısmetse önce kasett teste öğrendim sonra hemen kan verdim

Şeker yüklemesi yaptırmak şart mi lütfen biri yardımcı olabilir mi

Bugun kontrolüm vardı ultrasonda bebeğim ters duruyodu kafası aşağıya bakıyodu doktor okadar oynattı ama dönmedi ters durmadı bi sıkıntı yaratırmı 16 haftalık

Yelizmsl merhaba ben 8+5 aylık hamileyi ilk kontrolda doktor bana ilişkiye dair bişey demedi bebek sağlıklı demişti acaba ondan mı bilmiyorum ilişki genel olarak şu şu aylar olmaz falan diyebiliyormusunuz

MinnieMouse ah ne güzel 🙏 inşallah benim kizima sizin kiziniz gibi saglikli olur Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin 😘

Anne18 biraz daha beklersen daha iyi olur cnm iki gün sonra tekrar test yap 1500 den önce kese gorunmuyor

İlk doğumum 38+6 haftalık hiç çatı muayenesi olmadım doktora da sık gidemiyorum bir tehlikesi varmı acaba?

Yelizmsl merhaba ben 32 haftalık hamileyim hem gebelik şekerim var hem de geçen hafta kolestaz teşhisi konuldu bir haftadır ursactive kullanıyorum ama kaşıntılarım geçmiyor özellikle geceleri ellerim ve ayaklarımda şiddetli miktarsa kaşıntı oluyor uyumuyorum geceleri. Ne yapabilirim bu kaşıntılar için. İlacın etki etme süresi bir haftadan daha mı uzun sürer

Yelizmsl normal doğum dikişsiz kesisiz olabilir mi yada dikiş olursa anestezi uygulanıpta mı dikiliyor acı nasıl oluyo