Yelizmsl merhaba, gittim doktora, sancım çok çıktı, bebeğim ters duruyormuş doğum kanalına girmiş, 2 hafta daha sabrederse çok şükür dedi doktor, bir sağlık sorunu olmadığı için beklemekte sakınca görmedi.. 2 hafta sonra çok zorlarsa sezeryan doğum, zorlamazsa doğumu geciktirici iğne olacağım şimdilik bol su içip evde dinlenecekmişim
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl 7 haftalığız bulantılarım ve iştahsızlığım var benim iştahsızlığımın bebeğime bir zararı olur mu ?🙏🙏
Yelizmsl merhaba . Bende 22 haftalık hamileyim bazen vajinamda ağrı oluyor normal midir acaba ? Bugün ayakta çok kaldım onean olabilir mi
Yelizmsl Merhaba hemşire hanim, Şuan 1 günüm kaldi doğuma. ama bu bizim ve doktorumuzun hesaplamalarina göre. normal dogum bekledigimiz icin uzayabileceğinide biliyoruz. dünden beri sağ kalcama ve belime dehset ağrı giriyor. yürüyemiyorum bile. karnimda bi agri yok. bel ve sırt olarak yaşıyorum. bu arada erkek bebege hamileyim. erkek kalcaya vurur da diyolar.. sizce bu doğum sanci başlangıcı mi? ilk bebegim olduğundan bilmiyorum. sanci böyle bir şey mi?
Şeker yüklemesi yaptırmak şart mi lütfen biri yardımcı olabilir mi
Bugun kontrolüm vardı ultrasonda bebeğim ters duruyodu kafası aşağıya bakıyodu doktor okadar oynattı ama dönmedi ters durmadı bi sıkıntı yaratırmı 16 haftalık
sinemkumandanverenıyı cıkar ınsallah 🙏
Yelizmsl merhaba ben 8+5 aylık hamileyi ilk kontrolda doktor bana ilişkiye dair bişey demedi bebek sağlıklı demişti acaba ondan mı bilmiyorum ilişki genel olarak şu şu aylar olmaz falan diyebiliyormusunuz
MinnieMouse ah ne güzel 🙏 inşallah benim kizima sizin kiziniz gibi saglikli olur Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin 😘
Premses_02 evet cnm bir anda bastiriyo Allah sana kolaylık versin inşallah kucaguna sagliklica alırsın
Sen1meleksin sıkıntı yoksa demiyor birşey canım rahat ol gerçi insan çok tedirgin oluyor kendimden biliyorum,😊
Anne18 biraz daha beklersen daha iyi olur cnm iki gün sonra tekrar test yap 1500 den önce kese gorunmuyor
İlk doğumum 38+6 haftalık hiç çatı muayenesi olmadım doktora da sık gidemiyorum bir tehlikesi varmı acaba?
Yelizmsl merhaba ben 32 haftalık hamileyim hem gebelik şekerim var hem de geçen hafta kolestaz teşhisi konuldu bir haftadır ursactive kullanıyorum ama kaşıntılarım geçmiyor özellikle geceleri ellerim ve ayaklarımda şiddetli miktarsa kaşıntı oluyor uyumuyorum geceleri. Ne yapabilirim bu kaşıntılar için. İlacın etki etme süresi bir haftadan daha mı uzun sürer
Yelizmsl normal doğum dikişsiz kesisiz olabilir mi yada dikiş olursa anestezi uygulanıpta mı dikiliyor acı nasıl oluyo