dygn21 11+3 hamileyim maydonoz ve salamin bi zarari olurmu? esim pizza getirmis icinde maydonoz ve salam var
tco dygn21 salam ve sosis inanilmaz katki maddesi iceriyor uzak durmak gerekir . maydonoz da asiriya kacmadan yenilebilir
Mnkse dygn21 maydonoz iki bir iki dal yenebilir kahvaltılık ama suyunu içmeyin kesinlikle düşük yapma ihtimali yüksekmiş salam sosis yemiyorum çok canın çekerse yarım yada bir tane ye tadını Alman açısından 🙂 bence tabi
SevDin dygn21 tabiki zararlı ama pişmiş canınız çok çektiyse yiğin salam sosisi sucuğu çiğ yemeyin artı maydonozda bir demet yerseniz düşük yapar pizzadakinden bişey olmaz
tco 1234 yani doktorum her türlü işlenmiş etten uzak dur dedi.🙁 sadece guvendigin bir kasaptan alacagin sucugu ye dedi. Normalde şarküteri çok seven biriyim ama şahinde olsa hazir sucuk yememeye calisiyorum
NaimeYilmaz Sucuk salam sosıs az pısmıs yumurta et tavuk vss gibi ürünler kesınlıkle tuketılmemelı . Hatta elinizde kesık cızıl varsa cıg ete dokunmamanız lazm. Virüs bakteri parazıt rıskı tasıor
Melisaaa Maydonozun sokturucu özelliği var canım katılan yemeklere az katiyorm fakat öyle dal dal yemiyorum. Salam yemiyorum arada canım sosis çekiyor esimi ikna edebilirsem yiyorum sucugu da tüketiyorum yani