Gifk hatice33 ben de inşallah orada yapacam. Çarşamba günü çağırdı Normal mi sezeryan mı olacak belli değil henüz. Siz kaç haftalıksınız?
Gmze3422 hatice33 bende Silivri’de oturuyorum duygu hocada son 18 gün felann zorunlu sezeryan fiyat tam bilen yeni doğum yapan varmı 3300 mu 3700 mu ya 1 ay önce değişti fiyat ama çok arttı sanki ya
Gifk Eceee08 ben de sorabilirim değil mi ? 😄doktorunuz kimdi acaba? Ebelerden memnun kaldınız mı? Bi de ekstra ne kadar masraf çıkardılar 🤭 Çarşamba günü çağırıyorlar bebeğimin suyu azalmış suni sancı verebilirler 😔
hatice33 Eceee08 benimde 10 Ağustosda sezeryan olacak inşallah canım hastaneden memnun kaldın mı hemşirelerden falan temizlik açısından 🤗
Senos111 Eceee08 merhabalar benimde 20 gunum var orada doğum yapacağim hangi doktora gidiyordunuz hastaneden memnun kaldıniz mi ebeler iyi davraniyorlar mi birde ücret kac tl ödediniz ek masraf istiyorlar mi baya sordum ama kusura bakmayın
Eceee08 Gifk Gifk benimde günüm geçmişti 40 +5 te doğurdum ebelerr harikaa çok iyi insanlar çok yardımcı oluyorlar doğum anında da doktorum duygu hanım geldi bi kaç ıkınmada bitti ücreti de 3300 ikiside galiba tam bende bilmiyom
Eceee08 Gifk suyunuz azaldıysa havuç suyu çok iyi geliyor diye okumuştum onu yapın canım haftasında doğurursun suyun düzelir
Sezentahatugra Bende ekim de orada doğum yapacağım Fümerel hanım dr um diğer iki doğumumu da kendisi yaptırdı
Humeyra24 Sezentahatugra memnun kaldınız mı acaba vende fümeral hanıma gidiyorum ilk gebeliğim su ana kadar kanım cok ısımdı kendisine..
Eceee08 Senos111 duygu hanıma gittim ek masraf olmadı sadece doğum sonrası ilaçlar mama süt gelmeyince ekstra onlar tuttu o kadar Allah yardımcınız olsun kolay doğum olur inşallah çalışanlar da temizdi heryer hemşireler de çok iyiler ben memnun kaldım
Gifk Eceee08 teşekkürler bilgi için. Ben de duygu hanıma gidiyorum. Benim kilo da yüksek olduğu için su artsa bile doğumu başlatması gerekiyor yoksa zaten normal doğuramayacam gibi duruyor. Amin inşallah teşekkür ederim 😊