Merry_8 Susam88 yavaş yavaş doğum yaklaşıyor bebelerimizde büyüyorlar ondan oluyor diye düşünüyorum 2 gün oldu bugün gün boyu olmadi şimdi yavaştan tekrar başladı
Merry_8 MinnakLiva sürekli soluma yatıyorum gece uyku sersemiyle sırt üstü yattığım oluyo uyanıyorum hemen soluma tekrar dönüp uyumaya devam ediyorum
Merry_8 MinnakLiva sırtüstüde bazen ayaklarım yukarda yastik koyuyorum ve yari oturur pozisyonda yatıyorum çünkü hep soluma yatınca bu sefer sol kalca tarafında uyuşma ve agri oluyor bende
Merry_8 Duygu_pb evet az doktorumla konuştuk zorlaman lazım bebek için dedi ama içemiyorum onun yerine ayran içiyorum sütte içemiyorum kavunda suyun gördüğü görevi goruyomus ne kadar doğru bilmiyorum ama kavun yiyorum
1Vera_ Merry_8 ay ben soluma yatınca kalbim sıkışıyor biraz yatmaya çalışıyorum ama g e nelde sap tarafıma yatıyorum. Gece defalarca uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimi 🤦♀️
1Vera_ fosforlukalem ay benimki öyle dönük 31+3üm resmen midemin bitişiğinde göğüs kafesi kısmımda şişlik var totosu diyorum seviyorum orayı ama çok fena yapıyor cimcime ya 😁
Merry_8 1Vera_ benimkide çok dayıyor diyorum oğlum popon mu başın mi poponsa 1 kere başınsa 2 kere tekme at annecim diyorum😊
fosforlukalem 1Vera_ şu an daha küçük. Biraz daha büyüsün de görün o sevimliliği 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ gece nefes alamayıp uyanıyorum 😅
Merry_8 1Vera_ sağ tarafı onermiyorlar ama bebek solda daha rahat ediyormuş hamile olmadan once hep sag tarafima yatarak uyurdum simdi hic sag tarafima yatmiyorum hep sol yada sırtüstü
DilanDag Merry_8 benim geceleri nefesim kesiliyor resmen bir dakika boyunca olucem zannediyorum, daha dün doktorumla görüştüm bebek büyüdüğü için baskı yapıyor ondan olabilir diye düşünüyorum dedi..
Merry_8 DilanDag işte o nefes kesilmesi bende de oluyor eşim bebeğimiz büyüdüğü için baskı yapıyor diyo 5 inde kontrolüm var doktora sorucam bakalım birde 2 hafta önden gidiyormuşuz onunda etkisi var sanırım kilomuzda gayet sağlam MaşaAllah tosunum gelicek🤗
DilanDag Merry_8 Allah bağışlasın inşallah işte dediğim gibi sorduğum da doktoruma baskı yüzünden dedi umarım aynı şeyi söyler kötü birşey olmasında🙏🙏
Merry_8 DilanDag Aman Allahım korusun son zamnlarda pimpriklesmede başladı bende her kontrole gittiğimizde bişey mi olcak diye evham yapıyorum neden bilmiyorum ama korkuyorum biraz🤷🏻♀️
DilanDag Merry_8 vesvese geliyor insana içinizi ferah tutun stres olmayın hissetmesin bebisiniz Allah’ın izniyle birşey olmaz🙏💐
Tugcebyr Merry_8 ilk hamileliğimde bende öyleydim hiç bir sıkıntı çıkmadı için ferah olsun canım doktorum gayet normal baskıdan dolayı demişti🌸
Merry_8 Tugcebyr inşaAllah dediginiz gibi ilk dogum olunca insan bi telaslaniyor Allahın izniyle hepimiz sağ-salim alalım inşaAllah kucaklarimiza🙏🏻🤗
MinnakLiva Merry_8 evet tabiki sürekli aynı yatamıyor insan ama uyurken dikkat edersin öyle uyumamaya sadece bende öyle yapıyorum 💗💗