Rukiye58 Benimde 32. Haftada çalışabilir raporu almam gerekiyor ama doktorum izinde hemde bayrama denk geliyor 32+5 te çalışackmış geç olurmu acaba sıkıntı yaşarmıyım
Rukiye58 Meriwa şehir dışında olucam ordaki doktordan alsam olur yani dimi birde bayramda verirlermi acaba
NzlcnSrhn Bnde şeyi merak ediyorum acaba 32+2 de diyelim ki raporu alınca aldığımız doğum ücretinden kesiliyor mu? Benim arkadaşım pandemi sürecinde almam gerekmez diye kurum açılınca 34 haftalıkken aldı o 2 hftanın ücretini alamıyormuş doğum parasında
Rukiye58 NzlcnSrhn doktorum bana bir iki günden bişey olmaz demişti ama izne çıkmış o gelince 32+\5 oluyor inşallah sıkıntı olmaz
tuubaeylulanil Deleted5544 ya bende hıc bılmıyorum bu konuyu nasıl kesinti oluyor ben banka çalışanıyım
Deleted5544 Rukiye58 bayramda da alabilirsiniz bende resmi tatilde almıstım kendi doktorum değildi nöbetçi doktordu
Deleted5544 tuubaeylulanil 32. haftanız bittiğinde hala rapor almamıssanız diyelim ki gidip 35te aldınız o 3 haftayı kesiyolar ama 32+0dan 32+6ya kadar alırsanız tam yatar paranız
tuubaeylulanil Deleted5544 aa tamam cok teşşekür ederim şuan 27 yım bende o konuları öğrenmeye calışıyorum ❤️
Rukiye58 DuyguY aslında kendi doktoruödan almak istiyorum bnde ama sıkıntı olur diye düşünmüştüm sevindim şimdi çok sağolun ❤️