N-bagdatli Kızlar Biz bugün 4 aylık olduk oğlumla hafif kıpırdanmalar hissediyorum ama çocuk mu başka bir şey mi bilmiyorum siz ilk hamileliğinizde ne kadarlıkken hissettiniz
ayseguloks N-bagdatli canım bende 17+ 4 haftalığım ilk gebeliğim ve yemek yedikten sonra sol tarafımda hafif kalp atışımı desem tarif edemediğim birşey oldu . Bebek mi başka birşey mi anlıyamadım aşırı hafifti
elifhd N-bagdatli bende 16. haftada tam anlayamadıgım hareketler hissediyodum 20 den sonra biraz daha netleşmişti o zmanlar hissettim tam olarak
ayseguloks elifhd nasıldı hareketleri tarif edebilir misiniz hissettiğim bebek hareketi mi anlayamadım birşey oluyor sol tarafımda 😍
elifhd ayseguloks valla çok tarif edilebilecek bişey değil zaten hissediyosunz ilk başlar gaz mı bebek mi anlayamıyodum ama net bi hareket oldugunu hissediyo insan seyirme gibi hafif 🥰duygusu zaten tarif edilemez bişey
Edizinannesii N-bagdatli 18+4 te tekmesiyle uyandım sabah 🥰 önce korktum ama sonra alıştım harika bi duygu 21. haftadayız çok şükür 🤲
Mrvteacher N-bagdatli Bugün hissettim taze taze 😄 19+5im Bikaç kez pıt pıt tekme attı minnak kızım hatta babası bile hissetti 😍💕