Bebegm42 Arkadaşlar merhaba bebegin hareket lerinde azalma hissettim dünden beri doğru düzgün hiç kipirdamadi 26 haftalık acile gittim sıvısı azalmış az mı su iciyorsun dedi sizce kotu birşey olurmu çok korkuyorum bol sıvı iç dedi
Rabia26 Bebegm42 tabiki suyunu cogaltmazsan bebek susuz kalir anne karninda bende de aynisi vardi 1 hafta boyunca gunde 4 litre su ictim duzeldi bebegimin suyu
Bebegm42 Bisi olmaz demi düzelir sıvı alınca inşallah değil mi hareketleri azaldı yavrumu n yani hiç hissetmiyorm
Gokselin Bebegm42 karpuz kavun kiraz havuç suyu ve dondurma tüket bol bol canım benimde fazlaydı bunları yasaklamıştı bana da doktor
Ferihakrc Bebegm42 aynı sorunu bende yaşadım canım hergün bir bardak havuç suyu ve 3-4 litre su komposto aklına ne geliyorsa sıvı içmeye çalış ben öyle yaptım ve bir haftada şükür normale döndük zaten en büyük belirtisi bebekte hareket azlığıymış şükür ki erkenden önlem aldık inşAllah sizinde normale döner biran önce 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bebegm42 Gokselin Ay çok teşekkür ederim. İnssllah. Birşey olmaz yavruma bana çok korktum devlette sağolsun çok bisi demiyo acile gitmistm aksam
Bebegm42 Ferihakrc Ay inşallah cnm Allah sizden razı olsun sadece dünden beri hareketle rinde azalma var ve ben bugun acile gidene kadar toplasan 3 bardak su icmistim acilden geldiğimden beri de şu iciyorum geçer degilmi sıvı alımı dışında başka ne yapmam gerekir Allah sizden rZi olsun inşallah benimde düzelir
Bebegm42 Ferihakrc size de mi sıvı alın dediler başka birşey yapmak gerekir mi çok az su iciyorum kendime çok kızdım inşallah birşey olmaz dua edin ne olur
Ferihakrc Bebegm42 inşAllah düzelir canım bende senin haftalarında yaşadım bu durumu ve şimdi 37 haftamızdayız 😊😊
Ferihakrc Bebegm42 aynen canım banada sadece sıvı ve üstüne basa basa havuç suyu dedi doktorum ihmal etme gerçekten önemli bişey bende fazladan komposto felanda içtim şükür ki bir haftada topladık kendimizi sizde öyle yapın eğerki içemiyorsanız suyun içine bişeyler atın içilecek duruma getirin belki böyle işe yarar
Bebegm42 Ferihakrc tmm cnm Allah razı olsun havuç suyunu da mutlaka içeceğin şimdi İbrahim Saraçoğlu da havuç suyu amniyon sıvısını artırır diyo sizinde bebeğinizin hareketlerinde azalma yada kıpırdamama oldu mu
Bebegm42 Ferihakrc Ay maşallah Rabbim sağlıkla kucağımiza aldirsin acilde de çok ilgilenmediler bebeğinde hareketler ini hissetmiyorm co korktum sizi duyunca rahatladim Allah razı olsun
Bebegm42 Rabia26 ben bugün hiç su icmedigimu fsrkettim çok kızdım kendime inşallah düzelir şimdi iciyorum bol bol inşallah düzelir sizin de şu içince düzeldi mu bebegim iyi olur sağlıklı olur inşallah düzelir bir an önce
Ferihakrc Bebegm42 aynen hareket azlığı hep vardı zaten ama doktorum pandemiden dolayı yoktu başka doktorda anlamadı doktorum gelince hemen göbek kordonu kan akışına bakılmasını istedi ve orda çıktı
Ferihakrc Bebegm42 hiç korkma bu ayarlarda çoğu annede olabilecek şeyler azlığa çare varda çok olunca azalması daha zor bide böyle düşünün
Bbuse34 Bebegm42 16 haftalıkken benim de başıma gelmişti ve çok üzülmüştüm ama merak etme bol bol su içtiğinde inşallah düzelecektir benim öyle oldu hem de bi hafta 10 günde düzelmişti umarım seninde öyle olur🙏Günlük su tüketimini takip et
Rabia26 Bebegm42 evt benm duzenli 1 hafta icince duzeldi sonra rahatsizlandim yine aksattim su icmelerimj yine azaldi suyum simdi yine cok icmeye çalışıyorum