Rabiatrr Kızlar 33 haftalığız bebek hareket ettikçe midem bulanıyo ve yeşilimsi akıntım var başına gelen var mı acaba
Alisa_ Akinti yeşilse enfeksiyon ola bilir canim, oyle biliyorum ben de burdaki annelerden.. Doktoruna daniş mutlaka.. Rabiatrr
DilanDag Rabiatrr bulantı bilmiyorum ama enfeksiyon ve mantarım zamanında çok olduğu için biliyorum, yeşilimsi akıntı mantar olduğuna işarettir canım 😔
Nur_nur06 Rabiatrr mide bulantısı son zamanlarda başlıyor diye duymuştum benim de arada geliyor ve çok rahatsız oluyorum , akıntın için idrar testi vermelisin bence enfeksiyon vs varsa doğuma kadar tedavi edilsin
Rabiatrr Emren zaten 2 buçuk 3 litre suyun altına düştüğüm zaman idrarımın rengi kırmızıya dönüyo ama mide bulantım olmuyodu
Rabiatrr DilanDag enfeksiyon benimde hep kendimi bildim bileli var ya suyu az içsem ya da kalabalık ortamlardaki lavabolara girsem hemen tekrarlıyo
Rabiatrr Nur_nur06 sürekli ve zaten enfeksiyon ama dediğiniz gibi mide bulantısı çok kötü havalar zaten çok sıcak yiyip içmekte zorlanıyorum bide mide bulantısı olunca çok kötü oluyorum