Aslihan26 Sulesanal açıkçası ben öyle liste hazırlamadım bakmadım dönem dönem duyduğum kulağıma hoş gelen ama anlamı güzel olan isimler arasından seçtim. Yoksa o isim listeleri çok uzun kafa karıştırıyor. Ben Elvin Duru koyucam inş nasip olursa. Muhakkak içinize sinen isim olur zaten
Zuhalzuzu Sulesanal bende daha kizima isim bulamadim.esimde kararsiz .belki ilk cocugumuz diye heyecan oldu bi turlu bulamiyoruz 😅 22+1 haftalik olduk bu arada. Severken de canim kizim .kuzum .mucizem diyorum.
OktayEsenglBa Hilal olsun istedik ama Kuranda gecmiyor dediler vazgectik hayirlisi daha 3 ay var doguma
EmineeMirayy95 Miray koyacam ben insallah nasip olursa🤗 kuran da gecmiyor ama anlami kotu olmadigi icin hoca koyablrsinz dedi
Zynpogz Hüma koyucam kızımın ismini anlami çok hoşuma gidiyo annem derin olsun istemisti kararsiz kalidm.hüma derinmi koysam.diye oda ikili ismi pek sevmiyorum zaten seslenincede bir isimle.seslenilio bilmiyorum kimlikte belli olcak artik 😅😅
SevdaKurudere İlk kızımızın ismi MİRAY küçük kızımızın ASYA şimdi 14 haftalık hamileyim bir kızımız daha gelicek bir isim var aklımda eşimde beğendi NİLDA (mucize,cennet kapısındaki meleklerinden birinin adı) anlamı