Seda8891 Arkadaşlar 10 haftalık çift yumurta ikizlerine gebeyim hayırlısı ile ya karnım çok erken çıktı benim sanırım ya iğne ilaç ikisini bir kullanıyorum ondan şişlik yapıyor birde sürekli yatıyorum düşün riski yüksek olduğu İçin ama karnım sanki 4 5 aylık hamile karnı gibi 🤦🏻♀️Normal mi bilmiyorum Bilgi verirseniz çok sevinirim lütfen 🙏
hhb53 Seda8891 şuanlık gazdır benimde öyleydi. Sonradan iniyor birde ikiz oldugu için her zaman tekiş gebeliklere göre erken cıkar
aycanhasan Seda8891 ic karninin genis degil demekki ben de ikizlere hamileyim 5 aylik oldum cikmadi o kadar
[silindi] Seda8891 ben hem minyon tipliyim hemde üçüncü gebeligim 4 aylık tek yumurta ikizlerine hamileyim benim karnımda kocaman oldu gaz falanda deil benim iç karnımda dar sanırsam önceki cocuklarimdada erken çıkmıştı bunlarda daha bir büyük
ikizannesi2985 Seda8891 canım gazın da etkisi vardır belki. O kadar çok olması normal değil. Benim 12. haftamdan sonra bildiğin göbeğim çıktı ve şuanda 18+6 yım bildiğin kocaman bi göbeğim var🧐 ikizlerin biraz daha erken çıkıyor göbüşleri☺️
[silindi] ikizannesi2985 valla ben minyon tipliyim boyum kısa deyim birde 3. gebeligim benim şimdi 4 aylık benim karnım büyük hiçte inmedi
Seda8891 ikizannesi2985 valla oluyor işte benimde ikinci gebeliğim tabi ki gaz da oluyor onun etkiside var ama baya baya belirgin karnım bilmiyorum 9 aya ne olurum ben 🙈🙈😂
DaisyMom Seda8891 o şişliktir canım o kadar buyuk olmaz ki annesi daha çok kuçukler benim ilk gebeligim ikizdi 4 ay dumduzdu karnim 4 bucuk 5 aylikken hop firladi gobuş zaten bebek mi gobek mi anlasilir hafif sert olur karin 💕
Seda8891 DaisyMom sert zaten ki ondan sordum göbek olsa yumuşak olur tabi biraz da gazın etkisi var ama 🙈alt karnım hep dışarda ve sert şekilde 😅allahım kapılardan geçemeyeceksin diyorlar psikolojim bozuluyor kendimi öyle düşündükçe 🙈😂
[silindi] aycanhasan aynen benimkiler de tek yumurta benim gogsumun altında kimildiyor bebek midemede çok baskı yapıyor demekki normal
Gul32 Çift yumurta ikizi benim de o aralar çıkmaya başlamıştı, şimdi 21 haftalığız, iyice çıktı, 10 kilo aldım, şimdi sırt ağrısı beni mahvediyor
[silindi] Gul32 amin cnim insallh geceleri ya süt icmesem duramiyom valla saat 2.3.4 gibi gene biseyler yiyorum yoksa kötü oluyorum ben