Mltmbktr Merhaba migrenim başladı 9. Haftadayım nasıl başa çıkıyorsunuz bu ağrıyla bir de mentol taşı kullanıyorum biraz rahatlatıyor siz daha önce kullandınız mı ?
mlsmrtgl Mltmbktr ben hiç bse kullanmıyorum . Karanlık sessiz oda da uyumaya çalışıyorum . Gerçekten çok zor
_Koncuy_ Mltmbktr canım benimde o haftalarda üst seviyelerdeydi. Normalde yoktur ama hamilelikte ortaya çıktı. Ben ecz’den aldığım naneli okaliptüslü bir stick kullanıyordum. Karanlık sessiz bir ortamda uyumaya çalışıyordum. Bazen hafif başladığında başımı sarıyordum sıkıca. Kesin bir çözüm bulamamıştım ama bunlar hafifletiyordu. Başımı rüzgardan serinlikten uzak tutuyordum birde. Açık pencere karşısında durduğumda felan tutuyordu çünkü . Ama biranda kesildi benim yaklaşık 15. Haftamda felan
Zeynepoz Mltmbktr migren taşı kullanıyorum. Bir yandan kafama buz kalıbı koyuyorum uzun süre devam ediyorsa parol alıyorum Benim de 9.haftamda migrenim arttı haftada 3-4 gün çekiyorum hala devam ediyor 14+2 yim umarım ataklar geçer artık
Zdgnsym93 Mltmbktr merhaba geçmiş olsun benim de öyle bir sorunum var malesef. Basım tutunca daha doğrusu baktım tutacak ağrısı,hemen yarim bardak suya toz zencefil atıyorum çay kaşığının ucu ile karıştırıp içiyorum faydasını gördüm birkaç kez yaptım.anneme de yaptım onu da anında kesmişti. Siz yine de doktorunuza danışın. Çok geçmiş olsun 🌸
Mltmbktr _Koncuy_ benim de aynı şekilde ilaç içemediğimiz için asla geçmiyor ?bende mentol taşı diye birşey aldım oraya mentol gibi sürüyorum biraz rahatlatıyor ama ardından hemen etkisi geçiyor :(
_Koncuy_ Mltmbktr bende aldığım sticiği şakaklara alnıma ve bazen enseme sürüyordum. Hafif şiddetli iken geçiriyordu hatta ama ben genelde yüksek şiddetli yaşadım gün boyu 10 dk da bir kusuyordum. Ağzıma bir damla su bile giremiyordu malesef. En sonunda tansiyon felan da düşünce kendimi hastanede buluyordum. Bir kere öyle parol vermişlerdi ama gram etkisi olmadı bende. Ilık duş alıp sessizvekaranlık bir ortamda dinlene de bilirsiniz bende rahatlama oluyordu
Gokmer Ben yıllardır migren hastasıyım.yarın 10. Haftama giricem 4-5 kez migren ağrısı yaşadım. Doktorum endol fitil verdi popodan. Zararı olmadığını söyledi. Fitili koyumca yarım saate ağrım geçiyor.
Mltmbktr Zeynepoz siz migren tasını doktorunuza sormus muydunuz ? Ben de kullanıyorum ama acaba ilk haftalarda bebeğe zararı oluyor mudur kafam karıştı.
Deletedmom320 Mltmbktr bende şuan 8+6 yım normaldede migrenim var ama 3 gündür yine başladı ilaç içmedende asla geçmez 3 gündür devam ediyor bakalım birşeyde kullanamadım
Mltmbktr Deletedmom320 bu mentol tasını sordum doktoruma kullanabilirsin dedi trendyoldan söylemiştim.Bir de buz iyi geldi siz de deneyebilirsiniz bence 🙏
Bahartesi Mltmbktr 20. Haftadan sonra sakinliyor. Benim ilk 20 hafta boyunca haftada 2 defa tutuyordu. Türk kahvesi, parol, mentol taş, kolonya ile masaj böyle geçirdik. Ama 20. Haftadan sonra azaldı şükür. Size de geçmiş olsun.
Akduygu Mltmbktr ben mahvoldum hamilelik boyu. Halada öyle. Son iki haftam kaldı. Parol bir ton krem. Acile gitmeler kusmalar.
Ozguuu Bende de normalde hep migren vardı hayla var ama hamileyken dediğiniz gibi çözüm çok yok. Hamilelikten önce iğne veya serumsuz Asla geçmezdi bu yüzden hamilelikte çok zorlandım. Ben de mentollü krem kullanıyodum. Bi gün çok ttuuttu dayanamadım acile gittim parıl serum verdiler ve doktorum bi fincan kahve iç biter bitmez bir tanede parol iç dedi. Ama atak başlıcanı anladığında yap bunu dedi çünkü şiddeti artınca bi işe yaramaz dedi bilginiz olsun 🌸
Gizocan Mltmbktr parol tb günde üç defa duş karanlık oda. Berbat bir durum. Vücudum gebeliği kabul edene kadar cok zorladı beni. 2.trimestrda hiçbirşey kalmadı şükür. Zaten gebelik bulantım çoktu birde migrenve bulantısı kısır döngü gibiydi.