Kesosmom Mide bulantıları iştahsızlık ne durumda kızlar ben 11+1 sanki yavaştan azalmaya başladı sizler ne alemdesiniz
mlsmrtgl Kesosmom 12+3 ten bildiriyorum 😂 sadece ara ara mide bulantısı yaşadım . Onlarda kısa sürdü . İştahım bir var bir yok .
sevimlieyuboglu61 Kesosmom 11+5 mide bulantılarım çok azaldı .. kabızlık sorunum var 🙄 bir de srekli acıkma hali 3 kilo aldım. Bu benim 2. Gebeliğim oğlum 18 aylık. Eski halime dönmüşken kilo beni üzüyor. İlk trimester biitp iştah halim geçince biraz yedüklerime diakkst edip az kilo ile tamamlamak istiyorum
Aloneanqel Kesosmom 11+1 iz bugün çok şükür iyiyiz. Mide bulantım istifram hiç olmadı bugüne kadar. Belim ağrıyor sadece ve ani harekette karnıma kramp giriyor dikkat ediyorum ona da 🙏🏻❤️
Lepiska21 Kesosmom 11+2 günlüğüz aralarda mide bulantım oluyor başım çok dönüyor ani tansiyon düşüklüğü yaşıyorum hiç bi iş yapmaya halim takatim olmuyor ama bu halimede şükür bugünlerimizde geçicek inşallah
Seherkaraca 11+2 den merhaba 🖐️😊 mide bulantısı çok az yaşadım, bazen iştahsızım bazen iştahlı. O değişiyor
nazirella 11+2 yim bende bulantılarım kusmalarım devam ediyor malesef . 12. Haftayı dört gözle bekliyorum inş. Biraz toparlanabilirim.
sue92 11+4’deyim ben de. Bulantılarım çok olmadı ama yemek yapamıyorum hala. Tatlı şeyler ya da meyve yersem midem bulanıyo. Onun dışında iyiyim👍🏻👍🏻
Kesosmom Lepiska21 yaa en geç 15 Şubat dedi doğuma allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inş 🤲
Ffc2224 Benimde son adetim 29 nisan 12 haftalığım suanq kadar sadece 1 defa kustum ama hep devam eden bulantım var 🙈ve pek iştahım yok
Af_dmr 11+2 ile selam. Tatlı tiksintisi çok hala devam iştahsızlık var. Ilk defa bugün açlık hissettim ağlayacaktım mutluluktan 😂 biraz zorlu geçti ilk trimester inşallah 2. Ve 3. Sağlıkla geçer hepimiz kucagimiza aliriz sorunsuz şekilde 🤲