Merve2016 Göbek düşmesiyle hiç alakası yok benim kızımda bebek karnımda değilde ağzımda gibiydi sanki öyle yukardaydi 😬Nisan geldi sancı geldi su geldi hala karnım inmemisti 5 cm açıklıkla hastaneye giderken öyle indi karnım 1 saat sonra da doğum oldu
SeHer1909 Merve2016 üüüffff beni tarif etmişsiniz uzun boylu olmama rağmen resmennn göğsümün hemen altında hareket ediyor çok şaşırıyorum kaburgamın üzerinden göğsüme gibi tuhaf. Ya ayakları ya elleri ya dizi minicik bir top varmış gibi . Hem doğurmak istiyorum hem bu içimdeki hareket hissini çok özleyeceğimi adım gibi biliyorum. İçimde olmasına çok alıştım ama bu sıcaklarda yanımda olmasını tercih ediyor gibiyim 😂
Ertey Merve2016 acikliginiz cok iyi ilerlemis gebelikte yaptiginiz ozel bisey var mi spor hurma vs. Akil olsun bizede 🤗
SeHer1909 Aydnmrvv bende mide yanması falan da yok bulantım da olmamıştı hamilelik boyunca sadece şu ara sıcaklar çarpıyor 🤦
SeHer1909 Aag123 annem de hiç belli olmaz bir günde iner dedi de siz fark ediyor musunuz indiğini ya da ağrılar farkettiriyor mu acaba? Kasık ağrım ara ara hep oluyor ama sancı olduğunu sanmıyorum bunların ilk gebelik çok tecrübesizim ya 😀🙈
Aag123 SeHer1909 benim İnan 1 günde değişti aşa indiğini ve Kaşıklara olan baskıyı anlıyorsunuz. Hemde 10 dk arayla idrar geliyo . Görüntü değişiyor
SeHer1909 Mihrimah41 kız kocaman ki karnım eğilsem desteksiz zor kalkarım 🤦 dedemin bastonlarından birini ödünç alsam güzel olur ya da kociş desteği şart yani 😀
SeHer1909 Serena aaa o da ilginçmiş genelde 37 38de yapıyor drlar. bana 38+1 de yaptı hiççç ağrı hissetmedim gayet iyi durumda çatın ama hiç açıklık yok dedi . Ben de kız bekliyorum Dr um eşim ben kız diyoruz bütün sülale erkek diyor 😀 o derece sivri bir karnım var . Sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değil
Serena SeHer1909 benimki erkek karnimda baya sivri doktoruma hocam cati muaynesi yapacakmisiniz diye sordum oda ben sevmiyorum cati muaynesi dedi 😅😅😅😅😅 Dogum basladigi esnada cati muaynesi yapacakmis 🤷🏻♀️ Ntsde sancim cikmasina ragmen aciklik varmı diye de bakmadi Bende bayram gunu dogsun istiyorum🙏🏻🙏🏻
SeHer1909 Jasmin35izmir aaa bak öyle de bir seçenek var doğru diyosunuz. Benim sancılarım 40 50 arasıydı 3 gün önce Dr normal dedi. Zaten 40 hafta dolarsa bekleyemem seher plesentamız yaşlanmış günümüzü doldurup kanaldaysa suni değilse sezaryen planlarız dedi. Son gün 6 Ağustos bakalım ne olacak
Tbmr135 SeHer1909 eşinle birlikte olduktan sonra korunmamayı deneyin . Rahmi yumuşatıp dogumu başlatabileceği söyleniyor .
SeHer1909 Tbmr135 ona da devam ettik çatı muayenesinde mantar devreye girdi maalesef 5 gün yasak 🤦 mantar geçince denicem doğurmazsam 😂 Lohusalıktan önce son keyifler gibi bişe🙈
SeHer1909 1989-- kaç çıkmıştı sancılarınız bir de sancı adet ağrısı gibi diyorlar ama benim adet ağrım da olmazdı ki hiç o yüzden anlayamam diye korkuyorum ara ara bel ağrım oluyor bir de bebek sanki böyle bel kemiği olur ya kasık yanlarında oraya vuruyo gibi hissediyorum geçiyor ama sonra buna benzer mi acep
Serena SeHer1909 ayy bende senin gibiyim adet sancisi nedir bilmem belim agriyor arada Dogum sancisi nasil olur bende merak ediyorum kabizken karna giren sanci gibi mi acep 🤔😅😅
1989-- SeHer1909 kasiklarimda ağrı olmuştu ama bende hep vardi hamileligim boyunca sadece sancilar 5 dk ya düşünce zaten dayanilmaz bir hal aliyor emniyet kemerini istirarak gitmistim
SeHer1909 mankenhamile bence de öyle yukarda yazmışlar karnım inmeden doğurdum diye merakla hevesle heyecanla bekliyorum prensesimi 🥰
SeHer1909 Vrlebe yaaa yok son 10 gün kaldı heyecanla bekliyorum ama sıcaklar cok fena etkiledi bu ara beni 38+3 gerçi daha 😀 millet 40 oluyor 41 oluyor doğuramadım yazıyor ben doğsun istiyorum aceleciyim az 😀
MutluAnnnecik SeHer1909 36 da kanaldaydı benim oğluşum 41e kadar öyle gezdim gören haftaya dogurursun diyordu güya 🤪🤪
SeHer1909 Asnb ay 39 haftam perşembe günü oluyor benim ama bir heyecan bir heyecan. Nasıl baş gelcem ben aklıma geldikçe gülesim geliyor delirdim gibi bir şey 🙈🙈🙈😀😂
Annisko SeHer1909 mersin 🙈buhar olmadığımıza şükür diyelim canım 😂 ben de 39+1 oldum geçen hafta catima baktı açılmam yok nst de sancı yok.beklenen tarih son 6 gün uygulamaya göre ultrasonda ise 12 ağustos bakalım
SeHer1909 Annisko ya sizle ben aynı gibiyiz. Uygulamaya göre doğum 6 Ağustos son. Dr da hava çok sıcak çok 41i görmekten yana değilim açıkçası dedi . Sezaryenden korkmuyorum ama suni alıp saatlerce sancı çekip sezaryene dönsün de istemiyorum. Son ana kadar kendi sancımı beklicem bakalım ne zaman gelecek 😇 Hangi hastaneye gidiyorsunuz Mersin’de misiniz sizde bu süreçte
emine0707 nst de 40 larda düzenli sancım çıktı iki gündür hala belim de ağrı karnımda da bebek toplanması çoğaldı çok halsiz kaldım nedeni nedir doğum başlar mı ?
SeHer1909 emine0707 bende de öyle çatı muayenesinden sonra bebeğimin hareketleri daha can yakıcı ve sertleşti. Nstde 40 50 civarıydı ama Dr normal bu haftalarda dedi geldim bakalım
Annisko SeHer1909 ben mersindeyim evet forum yaşam hastanesine himmet özdemır e gidiyorum.bebegin gelişimi haftasıyla uyumlu tontis bi bebiş olmadığından sanırım bayram sonrasında da doğum olabilirmiş ama 40.haftam bayram haftasında 🙈🤷♀️umuyorum hemen bayram sonrasında minnosum gelir.normal epuduralli normal doğum olacak bakalim