olalahoppala Merhaba, Ben zaten kilolu ikan gebe kaldim ve 100 kiloyum su an. Boyum 1.70. Derken ben simdi lohusa takımı bakiyorum. Büyük beden instagramdan veya internet online satış yapan site var mi ?
esraskrdn olalahoppala Trendyol da pijama denizi diye bir sayfada gördüm. Küçük bedeni olmadığı için kendime alamadım bakın isterseniz. Spor modelleri.
Akfirat olalahoppala bende 92 leyle hamile kaldım şimdi 102 kiloyum.lohusam.com da aldım 2 tane 2xl tam rahat şekilde oluyor.memnun kalırsın.effort markanın aldım kumaşıda çok güzel
Akfirat olalahoppala hamile çarşı.com dan aldım bir tane de yine effort marka pijama o da çok iyi.bu arada iç çamaşırı da aldım çok iyi geldi.şahinler marka .
Akfirat Hamile külotları çok iyi oldu.iyi ki almışım diyorum normaller durmuyor çünkü aşağı toplanıyor
Akfirat nisemom her şeyi aynı anda almak çok külfetli oluyor tek tek almak mantıklı.bebeğede resmen çeyiz dizildiği için çok maliyeti oluyor. :))) Ben bir heyacanla 5.auda aldım tekrar sıra ancak geldi :)))
almila2020 Bende 170 boy 100 kiloyum lohusaavm die Bi sayfadan aldım kalıpları büyük xl aldım ben cok rahat oluyo effort marka bnmde kumaşı harika varla yok gibi insanın üstünde Bi bakın isterseniz zaten kilo boy söyleyince beden için yardımcı oluyolar deişimm hakkınız da var
nisemom Akfirat benim de durumum aslında sizin düşüncenizle aynı yavaş yavaş alınca dokunmuyor. Daha alınacak bir suru şey var
Akfirat Effort marka gerçekten güzel şuan yıkadım kuruyor.tavsiye ederim 89 TL ye olanını aldım .çok güzel çıktı
civcivimmm olalahoppala imstagramdan hamile çarşım diye bi sayfa var odan bakabilirsiniz ben 175 boyundayım 75 kiloyum xl olam bi lohusa takımı aldım L alsaymışım rahatlıkla olurmuş ki xxl seçeneğide var o yüzden bence olur sizede ordan baksanız