Kızlar kaçıncı haftamızdayız ve kaç kilo aldık🧐🌸
Ben hızlı gidiyorum sanırım 17+3 4 kilo aldım 🤗🤷♀️
Simdiden de kocaman göbeğim var zaten 🤦♀️
Valla ben son zamanlarında olup 5-6 kilo yazanları hiç anlamıyorum nasıl beceriyprlar başlarda bulantı yaşayıp çıkarmış kilo kayıpları olmuş onları da almışlar da saymıyorlar diye düşünüyorum 🤔 ben hiç bulantı yaşamadım 33+2 yim 10 kilo aldım oda bebeğim hep 1 hafta zayıf diye 3 bardak süt 2 kase yoğurt yedim hergün onlar yaptı diye düşünüyorum eti Çerez’i yumurtayı da bol yiyorum evet aldım ama hamurişi pilav makarna yemiyorum asla 🙅♀️ yine de 10 kilo çok geliyor gözüme bi 3 kilo daha alırım kesin bebişte 32 de 1907 gramdı 😑ne yapsamda o kadar oluyor
Aozge01 inşallah kuzum bende o yüzden çok takılmamaya calısıyorum 😄 yoksa oturup ağlamam gerekiyor 😅
Hiç kusmadım mide bulantım olmadı 33+2 yi. 5 kilo aldım🌸
Aozge01 6+4 günlüğüz 5 kilo verdim 😔 Mide bulantısından kaynaklı hicbisey yiyemiyorum sadece cubuk kraker,ekşi meyve ve su ile ayakta duruyorum 🙁🙁
Aozge01 23 haftadayız 8 kilo aldım 🥺
Aozge01 yiyebildiğini ye valla istediğimide yedim iyiki yemişim 27. Haftada şekerim cıktı ve şuan hiç bişey yiyemez oldum bi yandan kilo almıyorum ama zaten kilom vardı bi yandan iyi oldu ama inan istediğini yiyememk daha kötü hele hamileyken
21+1’deyim ve 4 kilo aldım, üstelik her sabah saat 5.30 -06.00’da başlayıp 60-70 dk arasında düzenli yürüyüş. Yürüyüş yapmamış halimi düşünemiyorum bile🤦🏼♀️ Merak ettiğim ise son aylarda hızlı kilo alımı oluyomuş. 65 ile başlamıştım muhtemelen 80’e dayanırım öyle olursa. Hoş hepsi verilir sağlıkla güzellikle doğsunlar da 🥰
nazansugar kesinlikle ben de hayret ediyorum. Yediklerime dikkat ediyorum ve karbonhidrat tüketmiyorum. 25+6yım ve 9 kilo aldım. Tüm kilo karnımda gibi görünüyor 🧐