Mrv06 Kızlar 8 haftalık hamileyim 5 haftadan beri aşırı şiddetli bulantılarım var serumlarla ilaçlarla duruyodum bugün aniden kesildi bu anormal bi durum olabilir mi ??
Perimm Mrv06 canım çok erken kesilmesi ve çok şiddetli olduğunu yazmışsın oyüzden vakit kaybetme doktora görün derim
Mrv06 Perimm dr.uma yazdım ama yarın gidecem gibi içim rahat etmez birden kesilmesi çok tuaf değil mi çünkü dün geceye kadar kus aktan bulantıdan ölüyodum bugğn sadece haksizlik var ne kusma ne bulantı
Perimm Mrv06 sen yine gönlünü ferah tut ama garip olduğunun sende farkında olduğun için yazdım..yarın hemen git canım vakit kaybetme
Mrv06 emoselos bu benim 4. Hamileliğim ilk 2 sini kaybettm bi kızım var . 2 hamileliğimde bulantım kesildiğinde kalbi durmuştu bebeğin ondan korkuyorm
emoselos Mrv06 Allah bağışlasın kızın kaç yaşında çünkü Benimde 4. Ve bir kızım var aynısını bende yaşadım bunda nasıl olacak bilmiyorum hiç bulantım yok
Mrv06 emoselos 3.5 yaşında canm kızım 1.30da randevum var bugün dr gel bi bakalm dedi inş. Bişey yoktur
Busraszgn Benimde sadece bir gün kusmadigim olmuştu cok telaslanip gittim baktilar hareketli iyiydi kalp atislarida iyiydi sonrasında yine kusmalara devam bazen heralde kisa süreli olabiliyor öyle insallah iyidir bebeginiz
Mrv06 Herşey yolunda gözükğyo dün sen birden kesildi diyince oşabiliyo böyle şeyler beşirtiler kesilnce kalbi durmuş olabiliyo dedi ama kalp atışlatıda herşeyide normal ddi canm