Eliftuna93 Merhaba herkese ateş ölçer alacağım da doğru gösteren tavsiye ettiğiniz bunu al dediğiniiz bir ateş ölçer var mı
Mihre Eliftuna93 https://www.joker.com.tr/urun/braun-prt2000-cubuk-ates-olcer-130078?gclid=EAIaIQobChMImPisnt3q6gIVy7HtCh1BUgWGEAQYAiABEgKvBPD_BwE Doktorların tavsiye ettiği en güvenilir olan, koltuk altı ateş ölçer.Ve piyasanın en iyisi bu.Bende tavsiyeler üzerine aldım ve çok memnunum.
Aselyagmur Eliftuna93 bu koltuk altına konulan dan aldım eczaneden iki çocuğum var onlara hep onu kullandim 1 dka olcuyo bence en güvenilir o bide eczaneden 25 TL ye alabilirsin canım gidip o kadar pahalı almana gerek yok bence
Emiryigit Mihre kaç sn de ölçüyor ? Bizimki koltuk altında hiç tutmuyo da kısa sürede mi olcuyo bu acaba
Mihre Emiryigit 8 saniye.Büyüyünce zor oluyor elbet ama hem onun sağlığı açısından hem de güvenilir sonuç için bunu kullanıyoruz sadece.Temassız ölçerlerin epifiz bezlerine ciddi zararlar verdiği kanıtlandı.O nedenle en sağlıklısı bu.
Emiryigit Mihre 8 saniye iyiymiş 1 dakika olanlar yok mümkün değil tutmuyo bende bi bakıyım buna teşekkürler