Mine8191 Yaşayan var mı bu haftada 😔 sabahtan beri ağrıyor karnım doktorum düzel ki ağrı olursa acile git dedi anlayamadım bişiyim yoktu
imren91 Mine8191 Acaba idrar yolu enfeksiyonu ya da soğukta kalıp da üşüttünüz mü? Benim geçen akşam aynısı oldu , soğuk almışım.
Halimekinali123 Mine8191 ayni durum bende de var adet agrisi gibi bide belden vuruyo 19+6 gunluguz bizde ilk gebeliğim acaba rahim buyudugu icinmi
Serifeisitmir Mine8191 bende aynıyım özellikle sağ tarafım bu haftalarda rahim büyüdüğü için normal diyorlar ama
Mrvteacher Mine8191 19+5im benim de sabahtan beri ağrım var ama gece soğuk almışım sanırım ona bağlıyorum sen de hissedersin aslında kasık ağrısı mı normal karında mı ağrı var
Mine8191 imren91 çorapsız durmamaya çalışıyorum aslında ya 😔 anlamadım ama geceleri üşütmüş olabilirim
imren91 Mine8191 İçinizin rahatlaması için acile gidebilirsiniz aslında. Baktınız çoğalıyor , geçmiyor gidersiniz.
Serifeisitmir Mine8191 aynen öyle şu bir iki gündür var benim doktoruma sordum normal dedi fakat 2 günden fazla sürerse mutlaka görmem lazım dedi özellikle lavobaya gittiğimde ve ayağa kalkarken oluyor
Halimekinali123 Mine8191 ayy canım benim ben 17 haftalikken hissetmeye basladim benimki cok hareketli masallah hareket ettimi hissettiriyo kereta sadece bir defa tekmesini hissettim ondan sonra hep icimde hareketlerini hissettim
Mihre Mine8191 Hamileliklerimde ne zaman karnım ağrısa ya da adet sancısı şeklinde gelse gaz çıkarmaya çalışırım ve başardığımda hemen geçer.Deneyin isterseniz🙊
Mine8191 Mihre deniyorum deniyorum çıksa keşke bugün yordu beni gazdan mı bilemedim normal de gazım çıkınca rahatlarım bugün çıkmadı 🙈
Edamustafa Mine8191 bekletmeden gitmeni isterim korkutmak gibi olmasın ama bebeğin suyuna falan baksınlar gorumcemde iki gin önce karnım agruo falan dedi ama suyu geldi en azından tedbir amaclı gidersin sıkma canini🤲
Mine8191 Edamustafa Ya eşim şuan yok arıcam birazdan birazda stres yapıyorum geçen hafta kontrolde iyiydi herşey ya
Mine8191 Halimekinali123 🥰 tekme gibi iki kere oldu şuan içimde gezdiğini anlamıyorum ya sadece pıt oıt gibi oluyor