Merhaba arkadaşlar bende doğum hikayemi yazıp aklınıza takılanlar varsa yanıtlamak istedim.
Bu benim ikinci gebeliğim di ilki sezaryen doğum olmuştu 32. haftada genital bölgesinde siğil olduğu için zorunlu olarak .
ikinci gebeliğimi normal doğum istedim hamileliğim çok güzel geçti mide bulantısı ağrı vs olmadı Sadece yaklaşık bir ay idrar tutulması yaşadım bu beni bitirmişti hiç bir doktor çözüm bulamamıştı ki çok şükür kendiliğinden geçmişti.
Hamileliğim de ilk zamanlar çoğunlukla devlet hastanelerine gittim testlerimi hep devlette yaptırdım.Son zamanlar da Çamlıca Medipol hastanesinde takipli olmaya başladım.Ssvd istediğmi doktoruma belirtim oda bu ihmalin yüzde 20 gibi olduğu istersem deneyebilecegimizi söyledi risklerini anlattı.Fakat bende bir tane daha çocuğum olduğu için sezaryen günü istedim 18 temmuza günümü aldım.Ama hala aklımda Zeynep Kamil de mi doğum yapsam yoksa özel de mi diye sürekli git geller yaşıyordum.07 temmuz da Medipol da kontrolüm vardı nst ye girdim herşey iyidi haftaya kontrole gel dedi 8 temmuz u bağlayan gece uyurken sabah 04.30 da ıslaklık hissettim kalktım baktım ki suyum gelmişti hemen ablamı aradım.Biraz daha bekledikten sonra 05:30 gibi Zeynep Kamil hastanesine gittik.suyum patlamıştı.Bende suyum gelmişken neden normal olmasın dedim ve denemek istedim.Sancimi ve acilmami sabah saat 10 a kadar bekledim fakat pek açılmam yoktu ve çatim müsait değilmiş bende daha fazla beklemek istemedim sezaryen istedim.Bebegim 37+3 du ama USG de 35+2 görünüyor du.Sabah yemek yediğim için Saat 14:30 sezaryen a aldilar belden uyusturdular.Pandemiden dolayı anestezi şeklini size sormuyorlar.Bende zaten belden uyuşturma istediğim için sıkıntı olmadı.Hic korkmadım.Aneztezinin etkisi hemen bacaklarda hissediyorsanız.İlk iğneyi yaptıklarinda mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü yaşadım ama hemen geçti ve çok iyidim.Aneztezi doktoru başınızda bekliyor sürekli nasıl olduğunuzu soruyor.10 dakika içinde bebeğim çıkti.1 sn bebeğimi gösterdiler ve götürdüler.Benimde ameliyat dan çıkmam 15:30 u buldu.ameliyathane ekibi harikaydı ben çok memnun kaldım.Ameliyattan sonra gözlem odasına çıkarıyorlar orda sizi biraz daha takip edip odanıza bebeğimi emzirmek için yanıma getirdiler hemşire hiriltisinin olduğunu tekrar muayene edeceklerini söyledi.Tekrar muayene ettikten sonra hastane yer olmadığı için yoğunbakim için sevk edeceklerini söylediler.Oglumu Çamlıca erdeme sevk ettiler.Solunum sıkıntisi olduğu için hastane de 3 gece kaldi ve çıktı çok şükür.10 gün falan evde kaldı muayene ye götürdüm sarılığı çıktı 18 ve hastane yer olmadığı için yine sevk ettiler Gaziosmanpaşa ya bir gün kalır çıkar diye düşünüyordum ki doktor enfeksiyonun da olduğunu 10 güne yakın kalacağını söyledi ve şuan hala hastane hiç göstermiyorlar 😔Doktor sadece video gönderiyor buna da şükür 🙏 İnşallah Çarşamba günü gidip Keremikomu alacağım 🙏🙏🙏