Gulceslem Sizin ne kadar kaldı hanımlar biz 39+5 olduk bugün sadece açıklıktan sonra gelen akıntı var onun dışında hala beklemedeyiz acaba birden mi gelicek herkes farklı tabi Bi işte yapamıyorum zaman geçmiyor
yefeninannesi Gulceslem 38+4 üm Son 10 gün adet tarihine göre Hamilelik ve doğum başlı başına sabır işi sanırım sabrımın son demlerini yaşıyorum
Gulceslem yefeninannesi valla sıcaklar deli ediyo insanı bide ne uyku ne bişey sabrın sonu selamet bakalım
Gulceslem Frozen-06 valla helal olsun 40+5 de deliririm heralde açılmam var çatı müsait dedi ebe Kayınvalidem annem eşim evde iş güç yaptırmıyolar darlandım valla
Frozen-06 Gulceslem yarin kontrol gunu. Perşembe gunu acilma yoktu. Yarindan umutluyum artik dogurmak istiyorum
Gulceslem Frozen-06 benim açılmam varda ebe incelme yok dedi inşallah hayırlı haberler alırsın yarın 🤱
Gulceslem Ruki beklemek ne kadar zormuş belirsizlik falan hakkımızda hayırlısı inşallah ya korkular başladı bende sezeryan olurum diye bide
Mehtee Gulceslem 39+3 ten selamlar adet agrisi gibi sancılarım vardi ½ gundur onlarda hafifledi oğlan icerde diskoda sanırsın patara kuture oynuyor 😬😂 sanirim o gelmeyecek biz 40 da geceriz 🥴
Gulceslem Mehtee durmuyorlar gerçekten kıpırdadıkça içim gidiyo benimde altta baskı yapıyo sanki senede varmı
Mehtee Gulceslem evet bende baski uzun suredir war 32 haftada donmustu zaten bazen esime diyorumki sanki suramdan elini cikartacakmis gibi sızlıyor
Gulceslem Mehtee kasılıyoya karnının Bi tarafına toplanıyor ben doktoruma sordum doğum ağrısı hazırlanıyor demişti yarında kontrolüm var bakalım ne olucak 🤱
Ruki Gulceslem yaa ben iki hafta olucak pazartesi günü 😬 eğitim Araştırma hastanesine gidiyorum normalde. Yarın gidicem tekrarGelene kadar bi kere daha git dedi de ben gitmedim herkes gidiyormuş sanırım sık sık son dönemde
elfyldrm Gulceslem 39+6 dan selamlar :) hiç belirtimiz yok yarın randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek 🤦🏻♀️