Aygul01 Busez663 kaçıncı haftandasin. Önden gitmesi erken doguma sebep degil gelişimiyle alakalı. Benim oğlumda hep ½ hafta önden gitti nerdeyse 40 haftalık oldum gelen giden yok hala ☺️
Mucizemsinseenn Busez663 benimkide de önden gidiyordu erken doğumdan felan bahsetmediler 38+4 de şu geliş sebebiyle sezeryan oldum
Kulker Busez663 yok canım merak etme benim bebeğim de hep 2.5 hafta önde gitti 38. Hafta hala gelen giden yok sadece bebegin biraz iri olur o kadar
Busez663 Aygul01 ben 34 haftalığım o 36 haftalık doktorum eğer böyle giderse erken doğum olabilir dedi kilosu sürekli fazla arttığı için rahimi tetikleyebilir dedi
Busez663 Mucizemsinseenn doktor kilosu ilerde olduğu için rahimi tetikleyebilir dedi doğumu da tetikleyebilir dedi
Busez663 Aygul01 sadece başına gelen var mı diye merak ettim kesin bişey de yok yani olma ihtimali var sadece
Aygul01 Busez663 eğer kilosu cok önden gidiyorsa normal doğumu zorlar diye sezaryan yapmak isteyebilirler. Suan kac kiloymuş bacım
Busez663 kitapkurdu galiba benimde öyle olacak ben de 34 haftalığım ama oğlum 2900 oldu bile 1 hafta da 400 gr aldı peki doktorunuz bu duruma ne demişt
kitapkurdu Busez663 32+6da 2400u 35te 3600olumca doktor da biz de şok olduk. Sancılarım vardı 32de ciğer geliştirici yapıldı ondan da bu kadar birden aldı diye düşünüyoruz. 35+6da 4050olarak doğdu
Esmacil Benimde 2.5 hafta önde gittihi için sezaryen Olucam bu hfta 37 +1 oluyor o zaman Bi sıkınetı oldumu dogduktan sonra @kitapkurdu
kitapkurdu Esmacil yok canım çok şükür küvöze de alınmadı. Ama sarılık oldu 3.günü erken doğduğu için 15te yatırdılar 1 gün.
Aygul01 Busez663 yq neyse sen canını sıkma bu haftalarda alımda verirse. Benim 2 hafta evvel hiç almamıştı ondan sonra ki hafta almıştı mesela benimkide önden gidiyor normali zorlar diyor doktor. Akışına bırak yapacak bisey yok canım. Yemek yeme desem olmaz. Bazileri cunku almasın diye yemek yemiyorlar ama oda ne kadar mantıklı ve sağlıklı. Hamurdan şekerden şundan bundan uzak dur canım.
Bahriye06 Busez663 benim doğum Sezeryan olacak nasipse bende kilolu olsun önden gitsin istiyorum ne yeyip ne içiyorsun bana da söylesen keşke
Bahriye06 Busez663 tatlıylada hiç aram yok 😔 benim görümce lerim aşırı tatlı çukulata abur cubur yediler 4 kiloyla sezeryan oldular normal doğuramadılar benimki zaten sezeryan napsam da çok kilo alsa sağlıklı bir şekilde un, tuz ,şeker tüketmiyorum