Merve7534_ Yarın dogumum var spinal olacakmışım çok kokruyorum ne yapacam bilmiyorum daha önce bebeğimi kayıp etmiştim benim de kanamam.durmamışti yine aynı şeyi yaşarmıyım amaliyat nasıl geçer ya kalkamazsam diye çok korkuyorum😭😭😭😭😭
Tucenur Merve7534_ canım hastaneden yazıyorum dün aksam 20:00 de girdigim ameliyattan 26 geçe cıktım igne zaten hiç bi şekilde hissedilmiyor sadce benm cok fazla agrım oldu karnımda oyle olunca komple bayılttılar sonra suan iyiyim yürüyeblyrm hsfif agrılarım var illa ki olacak ama korkulacak hiç biie yok kucagına aldıgında herseyi unutuyorsn
Duru999 Merve7534_ duam seninle guzel kardesim🌸 korkma bebeyne kavusuyorsun cok sukur Allaha. Allahin izniyle Sag salim evinize donun🥰
Bebislerimiz Bol bol dua edin kotu düşünmeyin az kaldi bebisinize kavusmaniza karninizi sevin bol bol 😍
dmtbrcnr Tucenur 6 dakika mi sürdü anlamadım 😁 ben de spinal istiyorum ama cesaret edemiyorum bir de ağrı nasıl oldu uyuşmadı mı ?
Merve7534_ Tucenur canım inşallah benimkide kolay geçer inşallah bende buryaa yazarım çok merak ediyom
Tucenur dmtbrcnr anında uyusuyor yok 15 dk da dogdu sadce bnm cok sancım vardı ondan komple bayılttılar bebek dogduktan sonra
Merve7534_ Ameliyata giriyorum hastaneye geldim ayak şişmesi için normalde yarın di şimdi alayım demiş dua edin