Tatlianne_ ipktos canım benim bebeğim kalbi durmuştu iki hafta önce den hiç haberim bile olmadı bebek henüz küçük olduğu için seni zehirleme gibi bi durum olmaz istersen akdamarda mehmet kalu var iyi bir doktor onu tavsiye ederim araştırma için bir bilgim yok
ipktos Tatlianne_ Hastane nasıldı eski püskü duruyor acilden giriş yaptım bir ara yaptıkları işlemler hiç ise yaramadı eğitim araştırmaya gitmek zorunda kalmıştım
zumrabasra ipktos bende 5. Haftada olmuştum tamamen uyutun beni demiştim zaten Cok kısa sürmüş 15 20 fk civari cktıktan sonrada hiç acı hissetmedim ertesi gün iyileştim şimdiden geçmiş olsun🙏🏼
Tatlianne_ ipktos ben hiç ameliyat haneye falan girmedim ama aletleri eski diye duymuştum ona nazaran bölge daha iyi ama siz en iyi bildiğinizi yapın içiniz rahat olsun araştırmaya gidin aklınıza o yattıysa.
Selen2688 ipktos ben genel olmuştum 15dk sürdü inan hatırlamak istemezsin görmemen daha iyi bence etkilenirsin ben o mantıken genel oldum
ipktos Tatlianne_ Lokman hekime giderim sanırım doktora güvenmiyorum ama esim özel diye tutturdu inşallah hayırlısıyla biter bu sinavda
Ates2020 ipktos anastrziyle oldum ben hiçbirşey hissetmedim normal hayatıma döndüm. Psikolojikmen kısmından hiç bahsetmiyim
Minigimm2020 ipktos bende ayniydim 9 haftalik olmam gerekirken 5 hafta da kalmis 2 3 kere hastaneye gttim kalp atisi icin gttigim hastanede hc anlamadilar . Kanamam vs hc bsey olmadı . Siz ne zaman olucaksinz kurtaj
ipktos Minigimm2020 Cok üzüldüm canım Allah sabır versin🤲🏻 Allah izin verirse yarin ben 3 haftadır bekliyormuşum zaten bugün birden üşümeye başladım korktum atesim şimdilik 37.2 acil birşey olursa gece gidecem beklemek çok zor 1.5 gündür ne yerdeyim ne gokteyim
Minigimm2020 ipktos allah yardimcin olsun canım üzülme rabbim aratmadan tekararini nasio eder ama genetik testi yaptr bence ben yaptırdım pıhtılaşma çıktı Igne kullanıyorum elhamdülillah suan 7 ayligız benden tavsiye yaptır
ipktos Minigimm2020 İlk çocuğumda yoktu sonradan oldu mu acaba Ankara yolladılar sonuç çıkınca soylecekler bana
Minigimm2020 ipktos olablir belki blmiyorum hic ama bebek patoloji ye gttiyse onla alakasi yok sizden kan almaları lazim genetik test icin