Nurtenbirdane Nurtenbirdane karın ağrısı da var doktora gitmeli miyim acaba bilmiyorum aynı şekilde başına gelen var mı acaba 🤷 38+3 bu arada
Mucizemsinseenn Nurtenbirdane bana da doğumun yaklaştığını düşündürdü karın ağrısı varsa doktora gidin bence akrabamiz ishal olduğunun ertesi gün doğurduğunu söylemişti 🤷
Akbas77- Nurtenbirdane 3 gündür ishalim karın ağrısı yapıyor mide bulantısıda var doktora gittim bişey demedi 🤭😰
UrasEgeninannesi Nurtenbirdane söylenene göre haftanızda bana onu düşündürdü doğumun yaklaştığının habercisi de olabiliyor ishal. Belki de doğum yakındır 😊
Unlukacar Akbas77- canım birkere normaldede ishal iyi değil çünkü vücuttan su gidiyor bol bol su iç mutlaka muz yiyebilirsin kabızlık yazar işe yarar mutlaka ama su içmeyi ihmal etme sakın
Akbas77- Unlukacar Evet dün gece posttan bi arkadas soda ile muz ye demişti aksam denedim şuan ishalim iyi durumda
Oknsm Internette arastirirken gormustum canim dogum belirtisiymis ishal eger oyleyse senin icin rabbim tek nefeste kurtulmayi evladina sag salim kavusmayi nasip etsin insallah 🤲😊
Nurtenbirdane Oknsm amin amin amin insaAllah rabbim hepimizi saglikli bir şekilde yavrularımıza ulastirsin… Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin insaAallah…🤲❤️
Unlukacar Akbas77- muz çok iyi gelir canım ama dediğim gibi bol su iç ishal vücuttaki suyu aldığı için bol bol takviye yapman lazım