World 6+6 yım dün dolu olan göğüslerim söndü,bulantım 2 gündür yok,halsizlikte yok denecek kadar az. Bugün pazar herhangi bir özelde yada devlette ultrason ile bakarlarmı 😔
Miniginannesiiii1111 World senin haftalarda benimde başıma geldi karnım ağrımadi diye acile gidecektim 🤣 korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle günün gününü tutmaz o haftalarda ben bebeği hissedene kadar hergun o korkuyu yaşadım şimdi 31+6 olduk şükür 😇
Balfeman World Acil de bakmıyorlar mı acaba? Beklemeden acile gitseniz. Geçen seneki gebeliğimde bir anda benimde göğüs şişkinliğim kaybolmuştu bi kac gün sonra tekrar belirtilerim olmuştu korkmayın herşey yolundadır umarım.
MinnakLiva hastaneler her zaman bakar canım, ama devlet hastanesi nasıl bi yer bilmiyorum doktor belki ameliyattadır falan bilen birisi çıkar simdi inşallah
ceren63 Kanama ve ya kramp yoksa sorun yoktur bence. Bazen birden yok olması normal oluyor hatta çoğunlukla öyle
Defnenaz World benden size tavsiye ola ki düşük yaparsanız mutlaka genetik inceleme yaptırın. Patoloji yetersiz. İçinizi ferah tutun şimdilik. Allah insan için en hayırlısını yazmıştır. Hastaysa düşer sağlıksızsa duvara çaksan durmaz demişti doktorum. Allahtan ümit kesilmez
World Miniginannesiiii1111 ya inşallah öyledir uyku tutmadı resmen. Çok moralim bozuldu zaten pimpirikliyim bu sefer 😔
Miniginannesiiii1111 World benimde ilk gebeliğim bende çok pimpirikliyim halada öyleyim 😇 Allah’ın izniyle inşallah sağ salim kucağımıza alacağız birşeyi yoktur
Unlukacar Canım ben hamileliğimin 2.5 ayına kadar miğde bulantısı ve halsizlik göğüste hassasiyet hiç yaşamadım sonrasında başlayıp 1 ay sürdü miğde bulantısı ve halsizlik şimdi yine iyiyim kafana öyle belirtiler olmadı diye takma sakın bol bol dua et için rahat etmez ise yine git doktora
World Unlukacar bende 4-5-6 haftalar biraz halsiz,hafif mide bulantılı geçirdim göğüslerimde bi anda sönünce çok korktum. Hiç olmasa önemsemezdim
Deletedmom320 World birşey yoktur inşallah ya bazı günler insan daha iyi hissediyor öyledir bir hafta sonra bir bakıyorsun geliyor geri belirtiler
Unlukacar World yok canım için rahat olsun hergünün öyle olacak diye birşey yok hiç telaş etme ama için rahat etsin istersen gidersin doktora