suudamlasi Merhaba kızlar, 15 Ağustos doğum günüm ve 4.ay denememiz olmuş oluyor, regl tarihi benimle aynı olanlar o güne kadar burada beraber bekleyelim :) Rabbim isteyen herkesin muradını bu ay versin inşallahhh 😇😇
TunarinAnnesi suudamlasi 10 Ağustos doğum günüm 15 adet günüm femara+çatlama iğnesi olucam İnşAllah Doğum günü hediyesi olur bizlere 🤲
Hamileanne suudamlasi stres yapmayın gün saymayın oluruna bırakın Allah ın izniye olur inşallah rabbim hepinize nasip etsin ❤️
Alparslansmom suudamlasi ay Allah nasip etsin sizlere insallah siz yeni hamiş olacaksınız benim hamişliğim bitmiş olacak inşallahh ❤️
suudamlasi Merveee6 inşallah canım benimm bu ay hepimizden umutluyum, bi parti yaparız artık burada 🥳🥳
suudamlasi TunarinAnnesi ah canım benim olacak eminim moraller tavan umutlar yüksek rabbim bizlere de bu duyguyu tartıracak 😍😍 lütfen olumlamalar yap umudunu yitirme aslaa
Merveee6 TunarinAnnesi canım aynıyız seninle bende femara ve çatlama iğnesi kullandım yarın kontrole gidiyorum 15 i de adet günüm
Milos35 TunarinAnnesi çatlama iğnesi hangi durumda olunuyor? Çok uzağım bu konuya bu konudaki bilgisizliğimi bağışlayın. 3 aydır demiyorum ben de ama olmuyor. Kadın doğuma gittim her şey normal dendi. Vajinal muayene de yapıldı. Şimdi sorum şu: Çatlatma iğnesi gidip istiyorum diyip mi yapılıyor doktor mu öneriyor ne zaman yapılacağı nasıl biliniyor
TunarinAnnesi suudamlasi Amin İnşAllah kuzum hep beraber sevinelim hep beraber Duyalım o güzel haberi İnşAllah 🥰🥰🥰🥰🥰🤲🤲
TunarinAnnesi Merveee6 Çok sevindim Gelişmelerden haberdar et beni 🤲🌹bugün benim bat 11 gün femara 10 mm yapti yumurtalarimi büyümedi Menapur iğne vuruluyorum canm bakalım benim . Çatlama iğnem ne zaman vurulcak 🥰🙏bu arada böğürtlen kökü içiyorum ben havuç yiyorum 🙏rahmi ve yumurtaliklari güçlendiriyormuş 🙏
Merveee6 TunarinAnnesi canım ben daha kontrole gitmedim ama benim doktorum bana yumurtaların boyutunu söylemiyor çatlamış yada çatlamamış deyip çatlama iğnesi veriyor yarın gidicem çok heyecanlıyım kürtajdan sonra ilk defa gidicem bende ananas yiyorum Meryem ana otuna başlıcam oda çok iyi geliyor hamile kalmayı bol bol dua ediyorum bir de sütü kaynatıyorsun maydanoz doğruyorsun içine ilişkiden önce buharına oturuyorsun kanalları acıyormuş onu denicem :)
TunarinAnnesi Merveee6 Dene kuzum İnşAllah faydası olur 🙏Meryem suresi bende okuyorum bir birimizi Niyyet edelim o zaman ❤️🙏Adım Türkan
Merveee6 TunarinAnnesi tamam canım ben bugün Meryem suresini okuyacağım otun üzerine sanada dua ederim benim adım da Merve bir de 110 tane besmele yazıp üzerinde taşırsan ilişki sırasında oda çocuk olması için oluyormus ben onu da yaptım bu ay herseyi deniyorum Allah büyük canım inşallah hamile kalırız bu ay
Milos35 TunarinAnnesi meryem suresinin Türkçesi’nde “ karım kısırdır” diyor. Kadında problem yoksa peki…?
TunarinAnnesi Merveee6 Canım yaa Sen elinden geleni hap Gerisini Allah’a birak Namaz kılıyorsan Namazdan sonra Sesli bir şekilde Allah’a daniş içinden geçen Arzulari Dua olup kabul olsun inşAllah 🙏
Merveee6 TunarinAnnesi inşallah canım 🙏🏻 Bugün gittim doktora sağda solda iki tane yumurtan var dedi çatlama iğnesi verdi yarın olacak oda bu ay da olmasa başka yollar deneyeceğiz dedi ne yapacak sizce rahim filmi mi dedim daha önce çekinmiştim çünkü tekrar çekilmekten korkuyordum ona gerek yok dedi ne yapar bilmiyorum 😔
_Mother_ suudamlasi benim de 22 ağustos 3 aydır korunuyoruz tekrar düşünüyorum inşallah tutar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏