ggmom Arkadaslar ailem yalovada 1 ay orda kalcam 30.haftadayim 2 kere kontrolum olcak yalovada hangi doktoru önerirsiniz bayan öncelikli
Deniz77 ggmom filiz hanim özel yalova hastanesinde canım çok iyi bi doktor bide aktif hastanesinde aybala hanım var instgramda bak istersen filiz ciğerim ve aybala fatma gursoy
Linababy ggmom Kesinlikle Atakent Hastanesi Mehtap Kırşavoğlu tek geçerim👍 12 gün önce doğum yaptım sezaryen başından sonuna kadar ilgiliydi. Bi gidip görünmeni tavsiye ederim sonradan bile ona gelebilirsin uzun yolları aşıp🤪
zepbjk ggmom ben aktif aybala fatma gürsoya gidiyorum ben de sonradan gelmiştim yalovaya biraz araştırıp kendime yakın hissettiğim kişiye gittim direk senin kararın :)
Umutveannesi Bende uzmanlarda filiz hanıma gidiyorum bi kaç günüm kaldı doğumuma ve çok memnunum çok iyi bi doktor güler yüzlü çokta rahat konuşabiliyosun tavsiye ederim😊
Melikeozdemir Atakent hastanesi mehtap kırşavoğlu öneririm cok memnunum. Maddi yönden sıkıntın yoksa Atakent hastanesi bilgin yurdakul a gitmeni öneririm en iyisi bence 👍
ggmom Aybala hanima gittim gercekten cok memnun kaldim eşimle girdik yoğunluğuna ragmen cok icten ve anlatmaya istekliydi tavsiye ederim 😊😉