Smyy06 Pelin43 Bizde 36. Haftamıza girecez kızıma bir isim bulamadık hala hiçbiri içimize sinmiyor nasıl olacak bilmiyorum
Smyy06 Pelin43 Bizde 36. Haftamıza girecez kızıma bir isim bulamadık hala hiçbiri içimize sinmiyor nasıl olacak bilmiyorum
sedanuratas Pelin43 bende 20 haftalık olcam bulamadık hala ilkimde oğlan erkek ismi daha zor oluyor ya 😬
nuran6024 Bizde bulamıyorduk en son kapı süsü yaptırıcaz orda karar verdik artık son 27 gün kala 😂 duru lina olucak inşallah 🐣🐣
Kubra64 Kızımda ailece toplanmiştik herkese kağıt verip, beğendikleri isimleri yazmalarını istedim sonra kura çekimi gibi çekip anlamlarını baktık ama hiç birini beğenmeyip kendi istediğimi koydum 😊
Hilalyusuf Ben pek zorlanmadım eşimle bazen uyuşmadığımız zamanlarda oldu tabi ama eşim hep bana bıraktı ben sadece tek mi çift mi isim olsun diye zorlandım bu konuda ama kızımızın ismi GÜNEŞ olacak rabbim nasip ederse kendimden pay çıkardım benm adım hilal kızımında güneş olsun dedim ikimizde gökyüzünde yer alalım 😂😂😂😂
sukayhanacar Pelin43 valla zorlandık açıkçası. Çünkü türkçe karakter içeren Ç,Ş,Ö,Ğ,Ü,I ve R harfli isim asla olmamalıydı o bizi çok zorladı ama sonunda içimize sineni yabancı kökenli isimde bulduk. Alen koyucaz nasip olursa oğlumuza 🙏🏻🤍
Damalakko Pelin43 merhaba hi zorlanmadım erkek olursa rüyamda görmüştüm kız olursa diye direk ağzımdan çıktı ismi 🥰öykü olacak inşallah
DerinAy Pelin43 biz çok zorlandık🙄 Ama bunun bi sonu yok, yani milyon tane isim var. Ben hepsine aynı mesafedeydim. Eleye eleye birine okey dedik artık. Ekin🌱
Susam06 Pelin43 Inanın bizde cok zorlandık ve en sonunda eşimle oturduk bi kağıt kalem alıp internetten hoşumuza giden isimleri yazdık sonra bi o eledi bi ben eledim 50 gün kala karar verdik kızımızın ismine 😊😊😊
Dildare Pelin43 ben rüyamda gördüm henüz cinsiyetini bile bilmiyorduk oğlun çınar diyerek bir bebek getirdiler bana hastanede biz de hiç düşünmedik Çınar olacak adı inşallah 🙏🏻😊💙
Meltem3925 Pelin43 benimde son 48 gun. Ve halen isim yok erkek cocuga isim bulmak cok zor gercekten sinmiyor hicbirsey sanki icime
Pelin43 Eşim “Karan” is koymak istedi aslında annesi biraz tepki gösterdi ne biçim isim o diye öyle olunca kaldı askıda