ecembugra53 Ozlemmzenginn aldım ben 😊 baby care ürünü travel sistem aldık cok kullanışlı bi araba hervyçn değişiyor tek tuşla kapama bebekken çocukken kullanabiliyor her tarafa döndürebiliyor cnm
mikican Ozlemmzenginn ecembugra53 ben de baby care bc35 aldım daha kullanmadım ama kullanışlı bir arabaya benziyor
Deletedmom399 Ozlemmzenginn yaklaşık 5 saat önce joie litetrax4 aldık canim. Uzun araştırmaların ve gidip deneyip görmenin sonucunda buna karar verdik 😊
ecembugra53 mikican ben tek basına almadım olduğum ilden bebek mağazasından aldık canım park beşik travel sistem bebek arabası anne dizisi bebek çantası hepsini kampanya da almıştık 1450 verdik hepsine canım 😊
Ahsen-_- Bende baby care 35 aldım çok güzel duruyo daha kullanmak nasip olmadı ama benim için hafif olması önemliydi bi kriterdi çünkü evimde asansör yok tek başıma kurulumunu yaptım gayet kolay ve güzel
Tosbikim Joie litetrax4 aldım bende kullanıyorum çok memnunum sadece biraz ağır ama sürüşü falan çok iyi
Domatesimm Ozlemmzenginn travel çok büyük ve kullanışsızzz çok pişmanım aldığıma mecbur kullancam ikincide de. 😶