cutemom95 [silindi] Ne birinci trimesterin mide bulantıları, yorgunluğu, duygusal çalkantıları var ne de son trimesterin sırt,bel ağrıları ve hareket kısıtlamaları. Hicbir hamilelik sıkıntısı yok (risksiz gebelikse) üstüne tatlı minik tekmeler var. 🥰🥰🥰
cutemom95 [silindi] E siz daha iyi bilirsiniz o zaman 😊😊😊 Bence ikiz bebekte hicbir trimester değil de doğumdan sonrası ekşınlı olur ☺☺ inşallah saglikli ve sakin olurlar bebekleriniz :)
[silindi] cutemom95 ay inşallah canım ya aman sağlıklı dogsunlarda varsın olsun napalim oğlum var 7.5 yaşında o bana yardımcı olur yengenime bakarken de hep o yadimci olmuştu isim varken hep o bakardı çocuğa 😁 ben tek sağlıklı olsunlar istiyorum ikizgebelik taşıması zor diyolar öncekiler tekti benim o yönden dedim neler çekecem acaba🙄
cutemom95 [silindi] Yanı gebelik duble olduğuna göre sıkıntısı da öyle olur gibi. Kolay olmasa gerek iki bebek birden taşımak
[silindi] cutemom95 evet canım öyle ama sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyorum zor ama güzelmiş 😊