Emineerd yamacalimoms ekim anneleri sıra bize geldi diye postlar açmaya adım adım 😍😍 inşallah o günleri görürüz 🙏🏻🙏🏻
Bus_ak18 yamacalimoms yaaa bende 27+6 oldum bu hafta o kadar farklı duygular yaşıyorumki oğlum vıkır vıkır dönüyor içimde karnım kocaman oldu 🙄 sağ sağlim kucağımıza almakda nasip olur inşallah kuzum
yamacalimoms Bus_ak18 benimde baya kocaman oldu🤰🏻 pilates topu gibi ve tekmeler artık eskisi gibi değil şiddetli 🥰
Bus_ak18 yamacalimoms aynen öyle benim makat gelişli dönmemişti en son gittiğimde 2 seferdir acayip şekilde döndüğünü hissediyorum inşallah öyledir tabi😊
Pelin43 yamacalimoms teşekkür ederiminşallah görürsünüz siz de.. kendime nazar ettim galiba pat diye düşüverdim yere 🙄
Cansu321 yamacalimoms yamacalimoms aminnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Hepimiz inşallah bende 29 haftalık oldum bugün oğluma kavuşacağım günü kokusunu içime çekeceğim günü merakla bekliyorum. Hayırlısyla bir avazda doğruruz inşallah 🤲🏻🤲🏻
DilanDag yamacalimoms 30da yedinci aya girmiş oluyorsun diye biliyorum ben kuzum bakalım bizimde tahmini 3 ekim gözüküyor doğum tarihi ama Eylül sonunda gelir diye bekliyoruz son 67💜💜
Rabiakk yamacalimoms amin inşallah 35 im ve zaman geçmiyor gibi geliyor hemen doğuracakmış gibi telaşlı hiç doğmayacak gibi rahatım 😁😁garip hallerdeyim
Dilara9 Hayirli olsun kuzum Rabbim sag saglim kucaginiza nasip etsin 🤲🏼 Son haftalar hic gecmek bilmiyor…37 haftamdayim 🥺🥺🥺
Elfinelif yamacalimoms son 25 Ağustos gerçekten son zamanlarda zor geciyor biraz hamileligimi yeni anladım 🥰
Ebrusrtkpyln yamacalimoms 7. Aya 30 da giriyorsun canım günler çok hızlı geçiyor 99 diyodum şimdi 69 kaldı bi yandan da gerilmeye başladım gibi 😬