Semaatls Kızlaarr 36+2 yim.bebek sürekli topluyor karnım çatlayacakmış gibi.böyle olan war mı,doğum mu geldi demek acaba
Kubra80 Semaatls doktorum karnın sürekli taş gibi oluo yumuşarsa bu artık 2-3 dkkada bir olursa hemen ara beni demişti doğum belirtisi sanırım ama her sertleşmede doğum değildir benmde oluyor sertleşmem cocuk sıkışıyor gibi içimde
Betzm Semaatls canım hiç belli olmaz benimde o haftalarda toplanır nefesimi keserdi bekledim baya ama herkesde aynı olmuyo bol spor yap rahatla
Semaatls Hsjsjj benmde wardı zaten o zamanlarda da bu kadar değildi yaa davul gibi hissediyorum kendimi
Tstnptt Hsjsjj aynı hafta ve gündeymişi z cnm 2 gündür bnmkide sertleşiyor yada Bi yerlerini dayıyor şimdide sol kasığımdan sağ göğsüme geriliyor gibi
Semaatls ecembugra53 ağrım pek yok gibi ama aşırı sert karnm korktum bende.ama bu zamanda doğarsa zaten,erken doğum değil dimi 37 mi sayılıyorum
ecembugra53 Semaatls Evt 37 hafta içinde sayılıyorsun canım korkma şakın ol bişeu olursa doktora git baksınlar dua et Rabbim biliyor Doğum zamanını canım
Lamoa Semaatls artik 35 haftadayiz gecen hafta doktordaydim normalden daha ashagiya inmis bebeyin basi ultrasonda gorunmedi bile o kadar asagida.
Zezef Haftadan beri öyleyim 31+1 hala öyle… braxton hicks kasılması.. 50 saniyeden uzun sürmez ve 15 dakika aralıklarla( yani belli bir periyotta) gelmezse sorun değil