Kaderkurtbey Kızlar ben tam 4 aylık gebeyim çok minik pıtırdı hissediyorum ama kaçıncı ayda hissedilir tekmeleri oynamaları ?
ecembugra53 Kaderkurtbey ilk kıpırtın 16. Da hisssetim ama 18. De net belli olmaya başlamıştı canım bu karın kasları ve karın daki yağ oranı ile bağlantılı 😊
RukiyeOzdmr Zayıflar çok daha çabuk hissediyormuş canım.😍 Doktoruna sor bakayım, herkesin ki farklı oluyormus 🥰 Bebis hareketliyse ve sende zayıfsan bence hissedesin ya
Evita RukiyeOzdmr ben kiloluydum hamileliğimde 16. da hissettim. İç karnı geniş olanlar geç, küçük olanlar erken hissediyor sanırım.
Sevgi0147 Ben 18 haftada hissetmeye başladım ondan önce birşey olsa bile emin olamiyordum o mu diye 18 de tam emin oldum
esradgzl Kaderkurtbey 18 de çok çok az 19. Haftamda net bi şekilde ama ara ara şuan 21. Haftamdayım durmuyor hergün her saat başı 😅 az kalmış canım sabret
Ebrugur2019 Kaderkurtbey merhaba benim ikinci hamileliğim ilk evladım kızdı 5.aydan sonra başlamıştım hissetmeye şimdi ki evladım erkek ve 4.aydan başladım hissetmeye oynamasını felan
Merve39 Kaderkurtbey 20 de hissettim ama 25-26 gibi kıpır kıpırdı devamı geliyor sonra gece bile uyandırıyor
Zeyno25-bykl Ben 19 haftaligim hala hissetmiyorum üçüncü bebeğim olmsina rağmen 22 ye kadar beklicem bakalım hala oynamzsa doktora sorucam