MYstryy Userkbr hayirli olsun cnm insallah saglikli bir gebeliktir ve saglikla sihhatle kucagna alrsin tebrik ederim.😊
DaisyMom Userkbr cok sevindim canim senin adina bende senin gibi ustune dusmedim ovulasyon testiyle ogrendim adete 1 hafta kala simdi 10 haftalik olduk.Darisi sana guzelim benim hayirli olsun🤲💕💕
Suna11 Userkbr Ayy daha net olmazdı birde adete 5 gün varken 😍😍 Hayırlı olsun inşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin 🥰🌸 Bana da dua et kuzum bende yaşayayım bu duyguyu 🥰🙏🏻
Userkbr Suna11 inşallah o kadar çok içten diliyorum ki Rabbim tüm bekleyenlere isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin 🌸🙏😘
Neslicavusoglu Userkbr hayırlı olsun canım pozitiflerde yanılma payı yok demişti bana aile hekimim direk kan testi yaptı gebelik takibine yollamıştı sonuç çıkmadan. İnşallah hayırlı haberlerin olur 😍😍😍
Buse-93 Ben ovulasyon testindeki koyuluktan şüphelenip gebelik yapmıstım, 8 haftalık hamileyim hamileyken de koyulaşıyor erken gebelik testi yapabilirsniz
Neslicavusoglu Userkbr pazartesi sabahtan gidip aile hekiminde kan verebilirsin ertesi gün çıkıyo hemen salıda kan tahlili isteyecek 🌺